Разказ за тройката от първо лице

Не, няма да разказвам аз. Аз съм смотаняк, който е виждал жена само на картинка, пък камо ли две. А и тук става въпрос за другата тройка – двама мъже и една жена, а разказът е на Аманда Чатъл за Glamour.

Когато бях на 18, загубих девствеността си и се запитах: „Това ли беше? Знаех, че в секса има много повече от мисионерската в миризливо студентско общежитие и затова започнах да си правя списък със секс желания, които искам да пробвам преди да умра.

В началото имаше неща от рода на кучешката и 69, но с времето и опита започнах да си мисля за анален секс и секс с друга жена. Но, разбира се, тези неща не бяха кой знае какво, а просто мои малки желания. Но на върха на списъка ми стоеше тройката. Нямаше значение дали е с двама мъже или с още една жена, защото просто бях решила да се възползвам, ако се появи такава възможност.

13 години по-късно възможността дойде, макар и дълго след като бях спряла да мисля за нея. Тъкмо се бях преместила в Париж, когато забелязах Жан да пие кафе под блока. Отне ни едва няколко непринудени докосвания, преди да си проговорим с него, което го направи още по-мистериозен (и секси). Той бе на моята възраст и се държеше по начин, по който само французите могат и разбира се акцентът! Когато му казаха, че живея отгоре, той предложи да се качим, за да се „поопознаем малко по-добре.“ Захапах веднага!

Въпреки че знаех, какво ще се случи, не осъзнавах с каква скорост ще е. Предполагах, че ще изпием поне по чаша вино, както правят тук във Франция, ще пофлиртуваме още малко, но нямаше нищо такова. В секундата, в която той затвори вратата, ме награби и започнахме да се целуваме, а дрехите летяха по земята за секунди. Не говорихме много. Той само ми каза някои мръсни неща на френски, които трябваше да проверя в Google по-късно. Употребихме всяка повърхност в апартамента. Нямаше значение, че не разбирам думите му, защото си комуникирахме с ръце, езици и тела.

В следващите няколко седмици Жан идваше в обедната почивка или след работа, за да помърсуваме. Пиехме вино, правихме секс и после повтаряхме. По време на един от следобедните ни сеанси се заприказвахме за филма „Вики, Кристина, Барселона“. Планирах да замина за Барселона след няколко дни за седмица и му казах, че със сигурност бих правила тройка с Хавиер Бардем и Скарлет Йохансон. Докато се обличаше, за да се върне в офиса си, се пошегувах дали не би могъл да го уреди. Засмя се и каза, че ще измисли нещо.

По-късно онази нощ получих съобщение от Жан. Попита ме дали не бих искала да се съберем с още един негов приятел. В началото се смутих, защото не се срещахме от толкова отдавна, че да се запознавам с приятелите му. Казах му го, когато той ми припомни за разговора ни от по-рано и ми изпрати снимка на приятеля си – Жюлами, който, честно казано, не бе много по-различен от Жан (така че идеята на бе лоша). Спомних си за коментара ми за тройката, но нямах предвид, че е истинско желание, а само закачлив флирт по адрес на филма. Пийнах малко вино, обсъдих го със себе си за цели три минути и му отговорих: „OUI! (ДА)“. Щях да го направя.

Преди Жан и Жюлами да дойдат около 21:00 се изкъпах и се уверих, че всеки излишен косъм, останал ми след поотминалата бразилска кола маска, е премахнат. Сложих си на няколко пъти червилото, което, като се замисля, изглеждаше глупаво. Сложих си подхождащ сутиен и бикини, което ставаше сигурно за пръв път в живота ми и облякох черна прозрачна рокля. Разтребих апартамента и се опитах да се правя на лежерна. Чаках и чаках големия си миг.

Когато Жан и Жюлами пристигнаха, нямаше много приказки. Стоях на дивана до Жюлами, докато Жан седеше срещу нас. Когато преполовихме чашите си с вино, Жан се присъедини на дивана, като двамата бяха около мен и едновременно направиха първата крачка. Целуваха ме един след друг и сръчно ми сваляха различни части от облеклото. Осъзнах се, когато вече бях останала по бельо, седяща между двама мъже, които бяха напълно облечени и само пенисите им бяха отвън. В този момент ми се прииска да изляза от себе си и да направя снимка на предполагаемо абсурдно изглеждащата ситуация. Бях звездата в своето собствено френско порно и чувствах странна комбинация от гордост и срам.

Преместихме се в спалнята, където Жан и Жюлами се съблякоха. Лежах гола на леглото си, докато двама красиви мъже обгрижваха тялото ми напълно фокусирани върху мен. Искаше ми се да се изсмея нервно, обладана от мисълта – Наистина ли ще го направя? Добре, че не се засмях, за да не убия настроението.

След дълга любовна игра, дойде време да обсъдим детайлите. Винаги съм си го представяла, че ще е по-натурално, но там бяха двама мъже, които решаваха кой какво ще прави и кое нямаше да е ОК. Там нещата от секси станаха глуповати.

Веднага отхвърлих възможността за анален. Съгласих се на орален и вагинален, но в хода на това пропуснах да забележа иронията – аз на колене и с длани на земята с гледка към Айфеловата кула през прозореца. Френското порно, което си представях, бе много по-различно. Опитвах се да се фокусирам върху спонтанността на сексуалния акт, който се развиваше около мен, но така и не се почувствах част от него. Разбрах, че да се занимаваш с две неща (или с двама души) е много трудна задача. Не течеше толкова гладко, колкото когато си само с още един човек, защото сега има и трети, с който трябва да се съобразяваш. Ако трябва да съм честна, не съм много добра в правенето на много неща едновременно. След 15 минути на неудобство от това да пипам едно и да усещам друго си казах благодаря, но не.

Жан и Жюлами се държаха учтиво, но явно бяха и малко разочаровани. Облякохме се и се върнахме в хола, за да си довършим питиетата. Някъде около 23:00 и двамата си тръгнаха и аз се успокоих, защото имах възможност да гледам „Приятели“ (на френски), за да изляза от глупавия свят, в който бях попаднала в последните няколко часа.

Е, по-късно имах възможност да пробвам нова тройка, но този път с една приятелка и един тип, с който излизах тогава. Оказа се, че това не е моето нещо. За мен тройките са феноменални на теория, но не и в истинския живот. Имам приятели, които обичат тройките и са имали уникални изживявания, но може би просто това не е за мен.

И все пак мога да кажа без никакво колебание, че се радвам, че го направих. Поне стана една забавна история за скучни партита. Аз съм от хората, които си падат по филмовите истории и колкото и клиширано да ви звучи, смятам че човек трябва да опита от всичко поне по веднъж. Така живея живота си до онази тройка и така продължавам да си го живея и днес. Ние сме любопитни създания по някаква причина и точно заради нея си направих списъка в началото. Но след като отметнах това от него, списъкът ми вече е запълнен с неща, които са все по-рядко свързани със секс и все по-често с такива, които са за извън спалнята.

Автор: Десислав Янкулов