38 бона за цици, които дори още не са довършени

Мислиш си, че се шегувам? Не, приятелю! Една 39-годишна блондинка е инвестирала малко състояние в силиконовите си цици, но смята, че все още има какво да се подобрява в тях.

Блонди Бенет (името ѝ отива) е инвестирала $38 000, за да коригира тялото си в опит да прилича на „човешка кукла“. Размерът на сутиена ѝ е 75 JJ, което, ако се чудиш, е в горния край на скалата при дамското бельо.

Интересното е, че въпреки огромните си гърди, презрялата мома отчайващо иска нова операция за увеличение на бюста, но за нейно съжаление докторите отказват, защото е прекалено слабичка, за да бъде подложена на нова анестезия и дори тя да стане успешна би ефектът би бил негативен върху цялото ѝ тяло и най-вече гръбнак.

Освен бъдещите рискове, такива съществуват и в момента за жената. Личният ѝ хирург я предупреждава, че дори със сегашните ѝ импланти тя изпитва проблеми. Тя е в състояние на симастия, което в превод означава, че имплантите ѝ започват да се събират. Това води до излишно разтягане на кожата, което може да доведе до физическо разкъсване или шеговито казано „циците ѝ ще експлодират“.

„Искам просто да съм върховната Барби. Искам просто да нямам мозък. Не ми харесва да съм човек.“ – казва повече от необходимото Блонди Бенет.

Автор: Десислав Янкулов