Женските ритуали преди секс

На мъжете ни трябват само 30 секунди, за да хвърлим дрехите си на земята и да проверим дали мишниците ни миришат. Още 30, ако с последното има проблем и сме готови. При жените не е точно така. На тях им трябва малко повече време, особено когато нещата са планирани.

Виж при спонтанния секс подготовката е била часове по-рано, когато теоретично е предвидена възможността.

  1. Хигиена – Най-важното за жените е хигиената, а би трябвало и при мъжете да е така. Една дама би отделила между 20 минути и 1 час, за да се увери, че всяка част от тялото ѝ ще бъде подготвена за експедицията на твоя език.
  2. Облекчаване – Ходенето по голяма и малка нужда обикновено е много важен ритуал. Жените обикновено се смущават да извършват нормалните си физиологически нужди в дома на гаджето и затова преди банята те минават през тоалетната, за да са сигурни, че няма да има непредвидени ситуации.
  3. Хапче „Антибебе“ – С или без презерватив хапчето си е задължително. Това си е застрахователна полица, която ще ѝ позволи да се отпусне максимално в обятията ти.
  4. Избор на бельо – Сигурно си чувал израза „Ако една жена е с еднакъв сутиен и бикини, значи не ти си решил да правите секс тази вечер.“ Факт! Жените отделят почти еднакво внимание на това, какво носят отгоре, колкото и отдолу.
  5. Обезкосмяване – На космите обикновено им е нужен ден или два, за да избият на повърхността. Представи си, че я събличаш и докато ръцете ѝ са във въздуха се показват таралежите под мишниците… Да, и на мен ми се пригади за миг. За да няма подобни сконфузни ситуации, те се грижат предвидливо за този проблем по време на банята.
  6. Надъхват се пред огледалото – Някои дори си говорят сами на своето собствено отражение. Когато пичът, с който ще излизат вечерта, е супер готин и свестен тип, те нормално изпитват колебания относно външността си. Финалните щрихи се нанасят пред огледалото и се отделят няколко минути, за да се провери дали всичко е в изрядно състояние. Прокарва се щателен поглед и се завършва с едно „Страхотна си! Дръж го, тигрице!“

Автор: Десислав Янкулов