Марица получи подкрепа и от проф. Юлиан Карабиберов преди мача с КСМ Търговище

В навечерието на първия мач на Марица (Пловдив) от Шампионска лига за 2023 година срещу румънския КСМ Търговище (Търговище) волейболистките бяха посетени от проф. Юлиан Карабиберов, доктор. 

Той пожела успех на маричанки в утрешния сблъсък, а специално за него бе подготвен и връчен спортен екип – подарък от клуба. Проф. Юлиан Карабиберов е основател и директор на професионален колеж по спорт „Био Фит”, лицензиран от МОМН през 2010г.

, като е и преподавател по специалностите Кондиционна подготовка и Фитнес към него. Бивш преподавател е по лека атлетика в катедра Лека атлетика и по Кондиционна подготовка в спорта към ВИФ „Георги Димитров“ – Национална Спортна Академия „Васил Левски“. Самият той е съосновател и съавтор на учебната програма и води първата специалност по Кондиционна подготовка в историята на НСА. Проф. Юлиан Карабиберов е личен треньор по физическа подготовка и консултант в медикаментозното възстановяване на редица национални състезатели, национални и клубни отбори, изявени спортисти и участници в Олимпийски игри – волейбол, баскетбол, футбол, тенис, лека атлетика, сноуборд, карате и др. 

Негов възпитаник е треньорът по кондиционна подготовка на Марица (Пловдив) – Пламен Петров, който и днес получи ценни съвети за работата си. Проф. Юлиан Карабиберов ще подкрепи нашите момичета в днешни им мач от Шампионска лига. 

Подкрепи ги и ти! Заповядай от 18:00 часа в зала „Колодрума“!