Странни неща, които ни възбуждат

Човешкият мозък е една от най-сложните системи позната в нашия свят. Той контролира милиарди функции без дори да се напрегне, а онази, която най-много ни интересува, почти винаги е свързана с много странни връзки. Възбудата при мъжете обикновено се активира от на пръв поглед обикновени неща, които нямат нищо общо със секса. Нека проверим приблизително за какво иде реч.

  • Песента, която си чул непосредствено преди или след първия си оргазъм – Музиката има за цел да създава настроение. Тя може да те прави тъжен, щастлив и със сигурност може да рефлектира директно върху ерекцията ти. Особено, ако по радиото върви онова парче, на което си свалил кака Мими Вършачката в 10 клас.
  • Ароматът на парфюм – Носът ни е един от най-важните органи, когато стане въпрос за секс. Кога за последно ти е ставал на „аромата“ на потна труженичка? Освен ако не си някой извратеняк, отговорът би трябвало да е никога. Но пък хубавият женски парфюм по всяка вероятност изкарва мръсните ти мисли на показ.
  • Образът в огледалото – Не, не е гейско! Ако възбудата от собствения ти образ те смущава, защо тогава мастурбираш? Тогава в движението на ръката ти няма нищо хетеросексуално, не мислиш ли? След като те убедих в тезата си, замисли се, че доста често ти се случва да се накокържваш, когато си в добра форма и си облякъл готините си дрешки преди да излезеш на бар.
  • Определени храни – Хората с големите глави в научните институти ежедневно ни заливат с информация на тема секс. Повечето от писанията им са пълна глупост, но онези, които са открили, че има различни видове храни, които влияят на либидото, са гении. Ягоди, миди, тиква и какво ли още не действа положително при нас – мъжете.
  • Жена в червена рокля – Може да не е най-голямата красавица на света, но самата рокля я прави да изглежда зашеметяващо. Мъжете се превръщаме в бикове, когато насреща ни се появи роклята, която подчертава всичките ѝ хубави черти и прикрива лошите.
  • Чистите чаршафи – Чистото спално бельо обикновено мирише на ароматизатор и ако се върнем на темата с парфюма, вече става ясно, защо патлакът сочи към нея.
  • Любимата ти тениска върху голото ѝ тяло – Как е възможно жена в широки мъжки дрехи да изглежда секси? Каквато и да е тайната, фактите са такива, че няма мъж, който да не се възбужда, когато види как дупето ѝ дискретно се подава изпод тениската, а зърната ѝ прозират изпод горната част. Пиша това, представям си го и осъзнавам, че съм леко възбуден…
  • Жена с чувство за хумор – Тази черта по-често е присъща за мъжете и жените ни харесвали именно, когато ги разсмиваме. Оказва се, че и в обратната посока важи същото. Колкото по-искрено се смеем, толкова повече ни се прави секс, като на куче.
  • Смотаняшките ѝ хобита – Жените рядко имат хоби от рода на компютърна игра или шах, но, когато го имат, нещо вътре в нас се надига, надига, надига и … секунда, да преглътна… и ни става едно горещо на тестисите.

Автор: Десислав Янкулов