Скалата разкри, че Александра Дадарио ще участва в „Спасители на плажа“

Ето, че сме все по-близо до реализирането на един проект, белязал едно цяло поколение мъже и жени от 90-те години на миналия век.

Един от най-хитовите сериали  ще получи своето дългоочаквано продължение след прекъсване от 14 години, а до крайния резултат годините ще набъбнат до 15, а може би и 16.

Буквално преди минути Дуейн Джонсън разкри в официалната си facebook страница, че Александра Дадарио е първата жена, която се включва в списъка с бъдещи секссимволи, които ще поклащат пищен бюст по плажната ивица на забавен каданс.

Любопитното е, че тя все пак няма да поеме емблематичната роля на Си Джей Паркър, която преди години бе изиграна от Памела Андерсън, но разкри, че съвсем скоро и това ще стане ясно.

Освен Скалата и Александра, сред главните действащи лица ще бъде и Зак Ефрон. Дамите знаят прекалено добре кой е той, но господата ще имат нужда от известно припомняне. Г-н Ефрон е онзи тип, за който гаджето ви си мисли, докато правите секс и сте гледали заедно в „Отново на 17“, „Талисманът“ и „Онзи неудобен момент“.

Очевидно групата започва да се оформя и е прекалено възможно новите спасители на плажа да достигнат, а и задминат успеха на каките и батковците си от преди 20 години.

Подозирам,  че г-ца Дадарио ще пожъне успех в "Спасители на плажа"

Подозирам, че г-ца Дадарио ще пожъне успех в „Спасители на плажа“

Автор: Десислав Янкулов

Коментари