Жените го обичат, но ги е срам да си признаят

Жената е сложно създание. При нея невинаги нещата са такива, каквито изглеждат. Казват едно, а мислят друго, вършат едно, а имат предвид съвсем друго. Затова задачата на мъжете е много по-сложна, отколкото си мислим.

Хубаво е да прегледаме някои от нещата по-долу и да се опитаме да предположим кое от всички би допаднало на половинката ни, но винаги я е била срам да си признае. Има само един начин да разбереш. Като пробваш.

  • Превръзка на очите – На подсъзнателно ниво всяка жена се възбужда от потенциално отвличане и сексуално насилване. Естествено, стига наистина да не го е преживяла. Превръзката на очите повишава нивата на страх от неизвестното и макар страхът пряко да рефлектира върху възбудата по негативен начин, често играе и обратната роля. Сега всяка целувка и докосване по тялото ѝ ще е изненада, а изненадите от този тип винаги са приятни. Тя е изцяло в твои ръце и под твой контрол. Прави с нея всичко, което искаш и я гледай как се гърчи в екстаз на леглото или стола, за който си я вързал.
  • Белезници – Заговорихме за връзване и веднага изскачат белезниците в менюто. И двата пола изпитваме странна възбуда от ограниченията. Когато човек не може да използва ръцете си, започва да мисли алтернативно и да включва в любовната игра всички останали части от тялото си. Препоръчвам ти да не я питаш дали иска да пробвате подобна любовна игра, а направо да я изненадаш следващия път. Сложи ѝ превръзката на очите и я закопчей за леглото. Ще видиш как ще започне да се подмокря още преди да си я докоснал.
  • Секси снимки – Всяка жена иска да се чувства секси и най-добрият начин за постигане на този ефект е чрез снимки. Покажи ѝ, че всеки неин кадър те възбужда и те кара едва да се сдържаш. Единственото притеснение на мацката може да е, че в даден етап от връзката ви може да решиш да качиш снимките в интернет. Не бива, човече. Не е джентълменско. В много редки случаи бих подкрепил едно подобно решение, но просто фактът, че сте се разделили не е достатъчен, за да я изложиш така. Спомни си за хубавите времена, които сте имали заедно и запази снимките за личния си архив. Нещо като ловен трофей, ако щеш.
  • Секс видео – Защо мислиш, че жените в порното са повече от мъжете? Ние сме потребителите, а те са звездите в един от най-доходоносните браншове в шоубизнеса. Всяка жена се възбужда от идеята, че мъжете могат да свършат, само докато я гледат как се докосва или прави секс. Тук е и най-големият страх за дамите, които не се притесняват, че непознат би лъскал бастуна на тях, а, че близките и семейството случайно или не биха попаднали на видеото. Пак те съветвам да запазиш евентуални подобни кадри за лично ползване, защото така ще си спечелил уважението на жените, с които си спал, а няма да се молят „да пукнеш“.
  • Ролева игра – Кой не би искал да изпълни еротичните си фантазии от филми като „Първичен инстинкт“ и „Специалистът“?! Ролевата игра е нещо, което, ако го пробваш веднъж, може да ти стане любимо. Самата подготовка за секса е много сексуална. Да отидеш и да си намериш подходящ костюм, да си назубриш няколко ключови фрази, да се водиш по сценарии. Все неща, които си играят с любидото.
  • Секс играчки – „Играчките са, за да се играе с тях“, както казва една наша приятелка. Ще останете изненадани, ако разберете колко много хора поне веднъж в живота си са използвали някои от артикулите, които биват рекламирани във вечерните програми на нискорейтинговите телевизии. Знам, че си противник на идеята да поканите още един мъж в леглото, за да задоволиш сексуалния нагон на половинката. Затова покани само пениса на друг мъж. Вибраторите не са ни врагове, а приятели, момчета. Те се намесват там, където ние не можем, а цялата благодарност от жената ще бъде насочена само към нас. Замислете се следващия път за един подобен експеримент и ще видите, че няма да съжалявате.
  • Мръсни приказки – Това си е цяло изкуство. Не може да ѝ наговориш куп простотии и да очакваш да се възбуди. Трябва да усещаш момента и да подбираш подходящите думи. Една порно актриса веднъж посъветва феновете си, че, ако не знаят как да говорят мръсотии в леглото, тогава просто да коментират случващото се. Сега да не започнеш да се вживяваш като Алекси Сокачев в мача „Лудогорец“ – „Партизан“. Просто ѝ казвай къде пипаш, какво целуваш, как изглежда, как се чувстваш и така нататък.

Автор: Десислав Янкулов