Екипът на „Под прикритие“ се завърна в София за рождения ден на Любен Кънев

„Добре дошъл в христовата възраст, приятелю!“ – това бе най-честото пожелание за един от любимите ни актьори в сериал №1 в българската телевизия до момента – Любен Кънев.

Едно от ченгетата в „Под прикритие“ събра близки, приятели и познати, за да ги почерпи за 33-тата си годишнина в заведението на „Независим театър“, а сред поканените бе и любимият ви автор на глупави съвети и безполезни материали – умният, талантлив и не на последно място красив писател за The Mainline – Десислав Янкулов. (Забравих да спомена и „скромен“. Да речем, че забравих.

)

Заедно с една група красавици, оказали се по някаква случайност и мои колежки, станахме част от празника на актьора, по който припадат връстни и невръстни девойки пред екраните на Българската Национална Телевизия.

Сред гостите бяха солидна част от хората, отговорни за съществуването на термина – „български културен живот“. Известна част от звездите от „Под прикритие“ се появиха, а друга не, но подочух, че обяснението им било нещо от рода на „работа ни чака, Любене, а ти ни караш да мърсуване по столичните заведения.“

Работа наистина ги чака, защото новият сезон на сериала е в процес на разработка, като нещата са във финалния етап и по неофициална информация ще видим първия му епизод някъде в края на този месец или най-късно началото на другия. Опитът ни напомня, че неделя е денят за всеки нов епизод и ако поспекулираме малко, ще си набележим някоя от следните дати – 29 ноември, 6 или 13 декември.

Междувременно нека пожелаем още веднъж честит рожден ден на патерици на Любен Кънев и да се надяваме, че „Под прикритие“ сезон 5 ще надмине предшествениците си, които качиха летвата много високо.

Автор: Десислав Янкулов