Изкуството да задоволиш жена с микропенис

Един от важните въпроси в съзнанието на един мъж е, колко точно голямо е достойнството му и може ли то да задоволява безпроблемно нуждите на жените. Статистиката сочи, че ако мъжки член в еректирало състояние е пет или под пет сантиметра, то той се причислява към една не много приятна група на микропениси.

Специалистите твърдят, че броят мъже притежаващи толкова малки членове е в рамките на 0, 6 до 1% от населението, което прави грубо 1, 5 милиона на всеки 151, 4 милиона мъже. Пишейки тази статия се опитахме да открием материал, който да не звучи твърде депресиращ що се касае до тези, които не са особено надарени и в най-лошия случай имат микропенис.

В различни интервюта и предавания тази категория мъже определят себе си като жертви или не справедливо надарени от природата. В “Ню Йорк Таймс“ дори излезе статия, в която те споделят страховете си, които буквално ги парализират когато стане въпрос за интимност под каквато и да била форма. Обикновено разказват, че малкият размер има съкрушително въздействие върху всеки един аспект от живота им.

В едно американско предаване на скоро беше пуснат любителски видео клип, на който един от гостите пряко се шегува с младоженеца и пита на висок глас как може мъж с толкова малък пенис, да си хване такава красавица. Част от гостите видимо се смущават, но младоженецът дори не е изглеждал притеснен. Явно той е имал своята тайна за справяне с проблема и не е искал да я сподели публично.

Някои хора сравняват недостатъка с мъже пострадали по време на война и загубили крак, ръка или зрението си, като след това не са позволили този недъг да се отрази на живота им.
И все пак остава въпроса: “Как мъже с пениси приличащи по-скоро на гумичка за молив успяват да бъдат с красиви жени?“ Наскоро в редакцията на списание “Ню Йорк Журнал“ пристигнало писмо на мъж, който споделя, че разполага с пенис, който е 6 сантиметра в еректирало състояние и дори не е толкова тънък. Той радостно се шегува, че е може би е мъжът с най-голям пенис в света на мъжете с микропениси. Също така споделя, че почти няма проблеми със задоволяването на партньорката си. Тук идва въпроса: Къде се крие тайната на неговия успех? Отговорите съвсем не са сложни и повечето мъже ги знаят.

Напишете си домашното
Необходимо е да станете нещо като учен за да познавате женското тяло. Открийте всички възможни ерогенни зони, женски желания и древни техники на задоволяване. Понякога не е необходимо да правите всичко с пениса си. В този случай можете да му оставите време за почивка.

Съсредоточете се
Както може би повечето са гледали в порно филмите, лесбийките отлично се задоволяват едни други без никакъв проблем, а те дори не разполагат с пениси (изключваме вибраторите). Най-чувствителната част от влагалището на жената са първите няколко сантиметра, а мъжете с микропенис би трябвало да се възползват от този факт.

Имайте малко самоувереност (не в пениса си)
Съществуват жени, непрекъснато оплакващи се, че имат връзки с мъже с твърде високо самочувствие изградено изцяло на това, което притежават между краката си. За съжаление някои от тях дори не са толкова добри любовници. На дамите им е омръзнало от мъже със самочувствие без покритие, особено дължащо се само на единия пенис. Съвета към мъжете с микропениси е да изградят своята увереност върху други свои качества, освен гениталиите си.

Липса на съвместимост
Съществуват мъже и жени които никога няма да бъдат сексуално съвместими поради големите разлики в гениталните си области. Да, за малките пениси повечето вагини са като огромни пещери и те просто нямат шанс да задоволят собственичките им чрез нормален полов акт. Не всички гениталии са създадени еднакви по размер и това важи за двата пола. Не забравяйте, че има и размери на пениси, които са толкова големи, че малко вагини биха ги поели.