Как да ти върже още на първа среща

Не се сещам за по-добра и важна тема, за която да ти ударя едно рамо в момента… А и изобщо! Нека сега помислим заедно, за това какво е нужно да направиш, ако искаш да натопиш чушката в деня на първото ви излизане.

  • Нека срещата започне и свърши у вас – Фактът, че се е навила да тръгнете, където и да сте се запътили, от дома ти, е красноречив за желанията ѝ към теб. Ако си изиграл картите си  подобаващо, тогава финалът на срещата би трябвало да е щастлив.
  • Целуни я рано – Отлагайки целувката за накрая ще ѝ даде възможност да помисли, че искаш нещо по-сериозно, а не бързо чукане.

    Пийнете едно-две, направи ѝ комплимент от сорта на „не чух и дума, от нещата които ми каза в последните 10 минути, защото не спирам да си представям, колко вкусни ще са устните ти.“ Воала! Втора база… или там, каквато и тъпа да им е американската система.
  • Не говори много, а слушай повече – Няма да спра да ти казвам, че жените обичат да говоря и да бъдат слушани. Това трябва да се превърне в мантра за всеки мъж. Добрите слушатели, накрая биват чуди и желанията им изпълнени. Е, едва ли ще ти се зарадва, ако на първата среща ѝ кажеш, че обичаш да ти правят аналингус, но все пак повечето неща не биха били проблем.
  • Не се застоявайте прекалено дълго на едно място – ОК, пийнали сте вече по две питиета за час-час и нещо, а сега е време да смените обстановката. Може дори да е друго заведение от същия тип. Причината за подобно упражнение се крие в това, че на подсъзнателно ниво я караш да те чувства близък. Мозъкът ѝ смята, че посещението на двете заведения в една вечер са два съвсем различни случая. Сиреч – прекаралите сте повече време заедно, отколкото всъщност сте.
  • Заведи я на място, на което те познават – Може и да ти се стори глупава идея да отидете някъде, където са те виждали пиян на мотика, но от друга страна е добре, когато вижда, че хората се обръщат към теб с малко име. Това значи, че си контактен човек, а и познатата ти обстановка те кара да се чувстваш, като домакин. Това ще ти даде самочувствие, а жените обичат уверените мъже.
  • Не ходете на вечеря или кино – Подобни места са добри за първа среща, ако искаш да има втора-трета-пета и така нататък. Там мисълта за секс не е на дневен ред. Ще я предразположиш да говори за семейството си, за приятелите си, за работата си, но не и за фантазиите си. Да не говорим, че в киното в продължение на часове няма да си кажете и дума. (Само в случай, че сте възпитани и знаете, как да се държите в един киносалон.)
  • Не харчи на поразия – Да, почерпи я няколко питиета с порция бадеми, но не ѝ взимай всичко, върху което ѝ се спре погледа. Така само ще я накараш да си мисли, че искаш да я купиш. Почувства ли се лека, загубил си шансове за вечерта. С един-два малки жеста ще я предразположиш, но няма да я накараш да се чувства длъжна. Задължението отблъсква, ти знаеш, четейки това в работно време, където си длъжен да стоиш най-рано до 17:00.
  • Не се вземай на сериозно – Бъди забавен и отпуснат. Шегувай се и флиртувай с нея. Не започвай разговора с голямата бенка на зърното ти, която те притеснява от няколко седмици или пък да ѝ въведеш в работния ти процес, описвайки ѝ какъв мазник е Петьо, че всяка сутрин купувал кафе на шефа. Едно от най-трудните и важни неща е да я накараш да се усмихне. Това става, когато си говорите за забавни неща.
  • Дръж нещата под контрол – Нека тя говори, но бъди ти онзи, който да води разговора. Представи си, че си журналист, който има за събеседник министъра на вътрешните работи. Задавай му въпроси, чийто отговори ти искаш да чуеш, а не това, което той мисли, че трябва да ти каже. Усетиш ли я, че започва да зачеква неприятни теми, прекъсни я бързо и я върни в готиния режим, където си говорите за партита, филми, книги и секс, естествено. Нали я искаш за вечерта.
  • Винаги бъди готов – Истинският мъж не оставя нещата на случайността. Да, невинаги ще предвидиш правилно събитията, но, ако си подготвен за всички варианти, накрая няма да остане разочарован. Е, сигурно ще те натъжи, ако вземе, че си тръгне, току преди да я качиш до горе, но разочарованието ще е по-малко, ако имаш план Б. (Свалил си си яко порно, ако се чудиш, какво имам в предвид.)

Автор: Десислав Янкулов