Кайнаров спази традицията и отново изнесе рецитал в началото на сезона в НАЛБ

Една година след като вкара 46 точки в коша на Скай Уокърс в първия кръг от сезон 2021/22, Стоян Кайнаров спази традицията и ознаменува началото на новата кампания в НАЛБ с ново изключително индивидуално представяне. Гардът на Джедай Мастърс вкара 43 точки в коша на Ликуифайд, за да изведе своя тим към първа победа за сезона след 78:66 в двубой от откриващия кръг на Трета дивизия.

Освен 43-те точки, Кайнаров добави още 8 борби, 7 асистенции и 3 откраднати топки към личната си сметка, като при стрелбата си бе 17/29 от полето. 

След като губеше с осем точки във втората четвърт, отборът на Джедай Мастърс се съвзе и съкрати разликата до само една на полувремето при 34:35.

Третата част принадлежеше единствено на Кайнаров и компания, които стигнаха до пълен обрат срещу своя съперник, като дори успяха да покачат преднината си до двуцифрените размери в края на периода при 58:44. В крайна сметка “джедаите” не срещнаха никакви проблеми във финалната четвърт и заслужено си тръгнаха от “Уинбет Арена” с победата.

View this post on Instagram

A post shared by НАЛБ (@nalb.bg)

Мартин Христов се доближи до трипъл-дабъл с чадъри в мача, след като записа 20 точки, 12 борби и 8 блока за Джедай Мастърс. 

Борил Кънчев пък бе най-добър за Ликуифайд с 28 точки, 9 борби и 5 асистенции. Владимир Спасов приключи с 22 точки и 10 борби.

Снимка: НАЛБ