Колко е часът? Време е за секс!

Кога е най-подходящото време за секс? Няма такова! Просто всеки един момент може да бъде подходящият, стига да „излъжеш“ мацката по най-добрия начин. Колегите от Maxim преди доста време са си поговорили с една сексоложка по темата с времето за правене на секс и тя ги е убедила точно в това, че времето винаги е подходящо, стига да знаеш как да си поискаш. Ето и няколко работещи съвета за четирите времена на деня:

  • Първото нещо сутринта – Мъжете имаме един вроден талант, а именно да сме надървени всяка сутрин до такава степен, че чак да пребледняваме от инвестираната в ерекцията кръв. За жените няма по-добър комплимент от това да им демонстрираш вкаменения инструмент на любовта.

    Събуди я с целувка и я погали по бедрата, показвайки ѝ ясно, че и двете ти ръце са върху гърдите и лицето ѝ. Ще видиш как бързо ще се разсъни и ще те е яхнала, като малко дете пеещото конче пред вратата на мола.
  • Обедна закуска – Сексът през деня е привилегия на онези, които бездействат по това време. Е, винаги имаш и по някой безделен уикенд, в който да се търкаляте по цял ден върху диваните и да гледате глупавите филми по кабеларките. Вместо да прещракваш, като идиот през каналите, най-добре започни да се закачаш с мацката, докато я гледаш как се труди над неделната вечеря. Опитай се да ѝ пречиш на работата, но не, като малко дете, а, като възбудения мастодонт, който си в момента. Трудно мога да се сетя за нещо по-секси от това да ѝ запретнеш фустата над масата, докато точи баницата. Гаранция, че и на нея ще ѝ хареса да поспре за малко с готварските си задължения.
  • Дълга целувка за лека нощ – Ако ми кажеш по-добър начин за приспиване от мощен оргазъм ще ти стисна ръката! Е, ще те потупам по рамото поне, ако не друго. А бе, нека избегнем физическия контакт и да го оставим за девойките топлещи ни под завивките. Вечерното чукане е най-готино, защото си свършил всичките си задължения през деня и ти остава само да се катурнеш в леглото. Ако катурнеш и женката, тогава още по-добре. Тя не би се противила да зареже за малко любимия чик-лит, за да види, какво е имал предвид автора, когато е сложил заглавието „50 нюанса сиво“.
  • Автър партито – И мъжете и жените сме най-възбудени след някое диво нощно парти. Количествата алкохол и полуразголените танцьорки от клубовете действат в симбиоза, за да ти докарат неистовото желание да се плодиш и да се множиш. Двамата сте купонясвали и сте се натискали до ранните часове на деня и колкото и да сте изтощени все ще можете да изпълните едни финални акорди под акомпанимента на взаимното ви стенене. Това е и моето любимо време за секс, а сигурен съм и на вас. Гледайте само да не обръщате много внимание на съседката, която тропа по стената, че сте били много шумни. Нея просто я е яд, че е загубила оргазма си някъде по бай Тошово време.

Автор: Десислав Янкулов