Ако искате да правите секс, не се целувайте така

Когато целуваш жена за първи път трябва много да внимаваш с това как го правиш. Това, приятелю, е като ръкостискането, като онзи момент, когато си срещате погледите с избранницата. Този момент трябва да говори много и все хубави неща за теб. Затова не допускай издънки точно тук.

Подобно на необходимата увереност в ръкостискането и размяната на погледи, така и в целувките трябва да демонстрираш точно тази класа, която вътрешно знаеш, че притежаваш. Казвам класа, защото всичко друго би ти донесло неуспех сред жените а и сред мъжете – зависи на кой бряг си.
Тя не трябва да бъде твърде дълга или твърде кратка, не трябва да е и твърде лигава (знаеш какво имам предвид) или твърде безвкусна. Голяма част от мъжете, а и жени, използват един интересен приом, който бас ловя, че е прихванат от порно филмите, не че има нещо лошо, но безумното хапане и дърпане на устните на партньора ти е крайно неприятно. А ако срещу теб е някой виртуоз в целувките, то направо можеш да отпишеш тази бройка.

Да не ме разберете погрешно – аз обичам приомите от порно филмите, но преди всичко, каквото и да правите, трябва да бъде приятено и възбуждащо. Не можеш да разкървавиш устната на кошутата, решила да излезе с теб, а после да се чудиш къде си сбъркал. И понеже редакцията на TheMainline мисли за теб и уискито, което би следвало да ни предложиш след тези безценни съвети, ще ти покажем няколко нагледни примера за това как не трябва да се целуваш.

1 2 3 4 5 6 7 9