5 интересни факта свързани със секса

Много статии се написаха, много статии се изчетоха, а някои се и изгледаха, но сега ще ви предоставим, една по лека но интересна статия, за факти свързани със секса. Предполагаме, че ще ви бъдат полезни, а и най-вече поучителни.

Повечето мъже по време на сън имат от 3 до 5 ерекции, независимо какво сънуват. Тази нощна активност е полезна, защото поддържа мъжете в сексуална форма.

Половите органи, които не постигат тази редовна активност, рискуват загуба на еластичност и размер.

В миналото мъжкият полов орган е изглеждал доста страшно. В някои периоди от еволюцията този орган е имал бодли. Прадедите ни са се разделили с бодливата структура преди 700 хиляди години, казват учени. Те не са сигурни за функцията на бодлите, но предполагат че наличието им е било свързано с безразборния секс и че така по-бързо се е достигало до ерекция. По време на еволюцията се е изгубила и костта в мъжкия репродуктивен орган – бакулум. Повечето маймуни и сега имат тази кост, но съвременните мъже не могат да се похвалят с наличието на бакулум.

Средната дължина на еректирал пенис е 14 см, сочат резултати от последното изследване на 1661 мъже през 2015 година и публикувани в списание Sexual Medicine. В изследването размерите са варирали от 4 до 26 см. Разликите идват от начина, по който е постигната ерекцията. Тези, които са си мерили пенисите след орален или нормален секс, са били с по-голяма дължина от онези, които са постигали ерекция, благодарение на въображението си.

Цигарите вредят на секса. Всички сме го чували, малко са вярващите на този факт, защото просто не е обяснен, както трябва. Проблемът при пушачите, не е, че не могат да правят секс, а факта, че цигарите водят до намаляване на притока на кръв и оттам, намаляват размера си с до 1 см по-малко.

Британските шпиони са използвали тестостеронът, като мастило. С него са писали писма, и когато семенната течност изсъхне, не оставало следи. Нещо като невидимо мастило. След няколко съмнителни писма се отказали от тази идея, след като писмата започнали да смърдят.