Как да я накараш да си го проси

Обикновено ние сме свикнали да си просим секс, пък жените са тези, които ни го дават или не. Е, по-често не го дават, ама това никога не ни е спирала да си го искаме. И все пак има техники, с които да я принудиш да ти падне в коленете и да иска да я обладаеш. Ето и някои от тях.

  1. Флиртувай повече – Ако има нещо, в което жените са по-добри от нас, то е флиртът. Те са го измислили, усъвършенствали и докарали до перфектното. Но това пречи ли и ние да се включим в играта, макар и на олимпийския принцип? Не! По тази причина трябва да вложиш повече усилия следващия път, в който се заиграваш с гаджето. Остави я тя първа да разкопчее копчето на ризата. Нека тя бъде онази, която първо понечи да те целуне. Позволи ѝ тя да те събори на леглото. Ако я оставиш да води, в един момент ще видиш как си я надиграл на собствената ѝ игра и вече няма да издържа от възбуда. Само предвиждай къде е границата, че да не си вдигне панталонките и да те остави да се правиш на интересен.
  2. Целувай се нежно, но страстно – Целувките са си цяло отделно изкуство. Трябва винаги да усещаш момента, в който да си по-груб и когато трябва да си по-нежен. Няма точна формула тук, защото всичко зависи от ситуацията. Това, с което няма да сгрешиш, е да се отдадеш на целувките. Нали помниш, че не само устните на лицето ѝ са целта. Насочи се към шията, гърдите, ръцете, краката и т.н. Най-нежните и чувствителни места си личат веднага щом я докоснеш там, а използвайки устните си, превръщаш действието в нещо изключително приятно. Сам няма да усетиш как вече те е сграбчила за пакета и няма търпение да се възползва от ерекцията ти.
  3. Закачай се с нея – Сексът обикновено започва някъде около първата чаша вино от вечерята. Когато видиш блясъка в очите ѝ и разбереш, че алкохолът започва да контролира действията ѝ, тогава започни да се закачаш с нея. Докосвай я нежно, шепни ѝ мръсни приказки, накарай я да мисли, че в момента не искаш да си никъде другаде, освен тук и сега в нейната компания. Жените обичат да са в центъра на всичко. Накарай я да се чувства, че тя е твоят център, но и не предприемай крайни мерки. Не казвай, че искаш да се преместите другаде за нещо повече от любовни думи. Нека тя го пожелае от теб.
  4. Изненадвай я – Жените обичат изненадите. Дали ще я изчакаш пред офиса в обедната почивка с цвете, което си откраднал от комшийка или пък ѝ се обадиш през нощта, за да ѝ кажеш, че я обичаш. Спонтанните, но искрени решения винаги имат успех. Представи си, че денят ѝ е бил ужасен и цялото ѝ настроение е било скапано от колегите. А веднага след работа отиваш, за да я забереш, караш към незнайна за нея посока и се озовавате пред вратата на някой квартален ресторант с добро обслужване и възпитана клиентела. Там вече ви очаква маса на свещи, бутилка вино и за фон звучат част от любимите ви парчета. 100% ще ѝ оправиш деня и към края на вечерта ще си излекувал всичките ѝ главоболия, стомашни болки и умора, за да се впуснете в най-хубавата част от срещата ви.
  5. Говори ѝ мръсно – Не си представяй, че си на маса с приятели и им разказваш как ще я чукаш и ще се опиташ да я излъжеш, за да ти пусне в дупето. Мръсните приказки не бива да са вулгарни. Ахмаците ги огряват само селските кози и вършачките, които имат за цел в живота да въвеждат подрастващите младежи в света на възрастните. Джентълменът знае как да каже, че иска да изчука девойката, без да ползва думата „чукам“. Направи сам разлика между двете изречения, които значат „Искам да правя секс с теб.“ Първото – „Ще те клатя, като гладен циганин стара джанка.“ И второто – „Днес ще се погрижа да изпиташ най-мощния оргазъм, на който тялото ти е способно.“ Кое според теб ще я възбуди повече?
  6. Демонстрирай силата си – В повечето случаи жената е по-дребна и слаба от мъжа. Тогава е твоя задачата, да ѝ покажеш, че си наистина силният пол. Били сте на романтична вечеря и се прибирате към вкъщи с таксито. Плати на шофьора и ѝ отвори вратата, за да слезе. Щом го направи, грабни я на ръце, затвори вратата с лакътя си и се понеси нагоре към апартамента. Трудно може да има по-класическо възбуждаща сцена от това. Символиката е, че тя ти се доверява напълно, а ти я закриляш с цената на всичко. Полагайки я на леглото ще видиш как тя ще те хване за ревера и ще те дръпне към себе си, за да довършиш това, което си започнал.

Автор: Десислав Янкулов