Бивш треньор на Лудогорец фаворит да поеме Етър

От Етър са стартирали преговори с бившия треньор на Лудогорец Станислав Генчев, който да смени Веселин Великов, съобщава „Мач Телеграф“. 

„Болярите“ тръгнаха слабо в първенството, след което се превърнаха в най-добре играещия тим във Втора лига, но напоследък изпаднаха в дълбока криза.

Генчев пък за последно води „орлите“ и спечели титлата с разградчани, но новият треньор Анте Шимунджа не пожела младият специалист да остане в щаба му. 

Ръководството на „виолетовите“ е отчело като плюс и факта, че Генчев е от региона (б.

р. роден е в Дряново), а освен това е бил и играч, и треньор на Етър. Той обаче влиза и в плановете на Локо (София), а преди това пък бе спряган за треньор на пловдивското Локо.

20

Лудогорец с последна тренировка преди мача с Тотнъм

Самият Генчев обаче приел да поеме „виолетовите“, само ако влязат в efbet Лига. В момента тимът е на четвъртото място, което отрежда участие на бараж, а от третото място го делят две точки.

Великов и Етър се представят ужасяващо, като имат пет загуби в последните си пет двубоя. Ако се вземат предвид последните шест мача във Втора лига, то търновци са последни само с една спечелена точка.

Възползвай се от безплатна доставка от Takeaway.com в дни с мачове от Шампионска лига. Поръчай тук.

Снимки: Sportal.bg