Убийци на възбудата

Колко често ти се е случвало да оставаш изненадан от самия себе си, че не ти се прави секс? Или пък ти се прави, но червото в гащите се е скрило упорито, като охлюв в черупката? Е, аз почти никога не съм изпитвал такива проблеми, но то е сигурно, защото избягвам тези 9 убиеца на възбудата.

  1. Алкохол – Алкохолът има една-единствена положителна функция и тя е, че те отпуска. Лошите са безброй, но най-гадната е, че може да те отпусне прекалено. А, когато си прекалено отпуснат, ти се правят много и все забавни неща, но не си в състояние дори да си избършеш лигата от лицето, камо ли нещо повече.

  2. Сирене – Сиренето в истинския си млечен вид може да е една от най-полезните храни. Лошото идва, когато започне да се смесва с хормони. Поне да бяха от мъжките, но не са. Естрогените нива в повечето сирена на пазара са завишени и пречат на излитането на самолета.
  3. Мента – Ментата помага за по-добър дъх, но пък ощетява организма от към хормони. През лятото, когато си пиеш мохитото, забелязал ли си, че пакетът винаги ти е полупразен, въпреки дефилиращите русалки по монокини. Причината е точно в листенцата мента.
  4. Консервирана храна – Консервите винаги са богати на натрий, а натрият повишава кръвното налягане. Ще кажеш, че по тази причина ветропоказателят винаги трябва да сочи север, но уви. Високото налягане в кръвоносната система запушва малките кръвоносни съдове, каквито са в пениса, за да може да се захранят по-големите органи, като кутрето ти например.
  5. Сандвичи от бързото хранене – В ресторантите, в които чакаш максимум 2-3 минути за поръчка, се готви основно в растителна мазнина на тиган или фритюрник. А пърженото пък задръства кръвоносните съдове и пак стигаме до повишеното кръвно налягане.
  6. Миризливи зеленчуци – Миризливите зеленчуци влияят пряко на мозъка ви. Нали знаете, че посредством ароматите човек влияе най-много на мисълта си. Когато изядете една глава кромид, просто шансът да ви огрее става близък или равен на нула. По не една и две причини.
  7. Пуканки – Пригответе се сега за една много сложна дума – перфлиорооктанова киселина. Да, има такава дума и можете да я проверите в интернет. Та, благодарение на тази дума, онази ти работа можа да спре да работи. А при пуканките я има, но само при полуфабрикатите и по-точно в плика за тях.
  8. Женско биле – То и самото му име го подсказва. Женското биле има високи нива на глициризин, който пряко влияе върху намаляването на тестостерона в тялото.
  9. Диетично безалкохолно – Диетичните газировки са едни от най-вредните напитки, защото в тях липсва чистата захар, но има нейни заместите, които в общи линии скапват целия ви организъм, наред с любовната писалка.

Автор: Десислав Янкулов