Ели Кучкова: С фитнес наедрявам и затова го карам на диети

Най-сексапилната българка според приятелите и читателите на TheMainline – Елена Кучкова, се е изправила пред микрофона на колегите от Rozali, за да им разкаже малко за това, как успява да се поддържа в такава отлична форма.

Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се налага да работиш.

A photo posted by Elena Peycheva Kuchkova (@elenakuchkova) on

– Кои храни присъстват най-често в менюто ти?  – Обичам да си похапвам общо взето всичко. Хапвам с удоволствие и със заразителен апетит.

Най-често в менюто ми присъстват зеленчуците, свежи салатки, подправени с много зехтин и лимонов сок. Обожавам рибата и морските дарове – сьомга, скариди, калмари, октопод, ципура. Също така и плодовете – предимно зелени ябълки, сини сливи, грейпфрут, диня…
– Има ли храни, които избягваш на всяка цена? – На всяка цена – не, но се придържам към здравословното хранене. Избягвам много тестените изделия, пържените храни, както и сладкишите, свинското месо, газираните напитки и твърдия алкохол. – Колко пъти дневно се храниш? – Различно е. Когато съм много ангажирана в ежедневието, се случва да имам само едно-две хранения. Когато разполагам с време, се случва и по-често – 3-4 пъти. – Подлагала ли си се на гладуване? – Да, пробвала съм какви ли не диети. Имало е дни, в които нищо не съм хапвала. Пробвала съм различни диети, като само на въглехидрати или само протеини…

Имала съм дни на пълен глад.

– Коя е най-тежката диета, която си спазвала? – Имаше един сироп. (Ха-ха)  Кленов сироп. Пълен глад и само пиеш от сиропа и така с дни, доколкото издържиш, после има захранване. – Смути или прясно изцеден сок? – Прясно изцеден сок – грейпфрут, лимон, ябълка. – Кое е твоето кулинарно изкушение? – Нямам някаква толкова любима храна. Казват: „Апетитът идва с яденето.“ – За или против енергийните напитки? – Твърдо против съм. Мисля, че са пълни с калории, захари, кофеин… Вредни са за тялото.

☀️

A photo posted by Elena Peycheva Kuchkova (@elenakuchkova) on

– Спортуваш ли?

– От време на време посещавам фитнес залата. Да си призная преди бях по-сериозна към тренировките. Сега мисля, че фитнесът ме кара да си похапвам повече и тялото ми става по-едро с ежедневни тренировки. На периоди съм. Понякога има седмици, в които съм редовна в залата, а пък след това има месеци, в които ме няма. (Ха-ха). Странна съм.

– Как презареждаш след тренировка?

– Не обичам да си почивам, да лежа вкъщи, да стоя пред телевизора… скучно е! По-скоро отивам на масаж, на кафе с приятелка…

– Кое е твоето фитнес вдъхновение?

– Честно ли? Май нямам такова.

– Обичаш ли екстремните спортове?

– Изобщо, не! Обичам всичко да ми е сигурно, да зная какво ще стане, да съм в безопасност. Не харесвам  моторите, ралитата, боксовите двубои и подобни спортове.

Изобщо не харесвам екстремните спортове!

– Коя част от тялото ти е най-трудна за моделиране?

– Ааа, не казвам. Научила съм от формата „Big Brother“ да не си казвам слабостите и страховете.

– Кое в тялото си харесваш най-много?

– Може би краката си.

– Как се бориш с целулита?

– Преди всичко с много вода, хубава храна, антицелулитни масажи, LPG-та.

– Могат ли здравословното хранене и спортът да победят лошите гени по отношение на фигурата?

– Да. В известна степен съм склонна да вярвам в това.

– Вярваш ли в максимата „Човек изглежда добре, ако се чувства добре“ или е нужно и малко старание за външния вид?

– Комплексни са нещата. Преди всичко да – човек трябва да се чувства добре в кожата си, от там идва и самочувствието му, както и излъчването му. После вярвам, че трябва да се грижим за тялото си, да се вслушваме в сигналите, които ни дава, това е начинът да живеем в хармония със себе си.

– Твоята тайна за добра фигура е…?

– Напоследък съм се запалила по разделното хранене. Правила съм диетата на Ваня Червенкова два-три пъти, но стриктното ѝ спазване и вглъбяването в нея не доведоха до очакваните от мен резултати. После минах на разделно хранене, но не в същата подредба на храните, а се вслушвам в тялото си. Хапвах, каквото ми се яде – с него започвам и така целия ден, а понякога два-три под ред.

@elenakuchkova #miss #playmate #Bulgaria #2013

A photo posted by Elena Peycheva Kuchkova (@elenakuchkova) on

A photo posted by Elena Peycheva Kuchkova (@elenakuchkova) on

gymnastics

A photo posted by Elena Peycheva Kuchkova (@elenakuchkova) on

@elenakuchkova with #sexy #dress #by #didogeorgiev #sofia #hot #style

A photo posted by Elena Peycheva Kuchkova (@elenakuchkova) on

Have a lovely day people

A photo posted by Elena Peycheva Kuchkova (@elenakuchkova) on