Какво мисли тя за тялото ти, докато сте в леглото

Жените мислят… постоянно… за всичко… особено за теб. Ние можем да имаме в съзнанието си 2-3 основни мисли и да си ръководим живота по тях, но при жените нещата стоят друго яче.

Да предположим, че вече всичките там любовни игри и флиртове са изпълнени и сте стигнали до леглото. В главата ѝ в момента се въртят още милион неща, от които смятам да ти разкрия няколко поне.

  • „Космите по гърдите му ме притесняват“ – Колкото по-космат е един мъж, толкова повече тестостерон има в кръвта си и това от една страна е добре, но от друга не толкова. Жените, оказва се, обичат мъжът да разполага с този си първичен полов белег, но и не обичат да е прекалено. Да не говорим, че някои от нас имат повече косми по тялото, отколкото на главата. Идеалното било, хем да има косми, хем да не може тя да си заплете пръстите в тях.
  • „Пенисът му е прекалено голям“ – Не вярваш, че е възможно да има такъв проблем, нали? Е, изненада! Жените винаги предпочитат мъжът до тях да има малко по-голям пакет, но не повече от 20-22см. Причината е, че наистина ги боли, когато биват разцепвани от меча на съдбата. Представи си някоя дребничка красавица, в чиито ръце дистанционното на телевизора е уред, който трябва да се ползва с всичките налични пръсти. А сега си представи същите тези ръчички върху гордостта ти. Има ли място за трета ръка, тогава наистина си прекалено голям за нея, а и би трябвало да си го разбрал по гримасите ѝ.
  • „Добре, че има малко коремче“ – Всички си падат по фаянса, каквото и да си говорим, но, когато отношенията преминат към нещо повече от просто секс, тогава положението се променя малко. Ако постоянно си в съвършена форма, това е възможно да предизвика комплекс у нея. Но, ако без да се стягаш плочките на корема ти са една идея поприкрити, това ще ѝ даде възможност да се отпусне малко повече без да се опитва да поддържа твоя ритъм на живот.
  • „Нека не сваля всички дрехи“ – Мъжете си фантазираме за всякакви роли – стюардеса, медицинска сестра, полиция и така нататък. При жените е същото, но те си представят автомонтьор, професор, воайор, а и полиция. По тази причина сексът не винаги трябва да е между две чисто голи тела. Остави очилата и баджа от службата или пък нацапай малко лицето и гърдите си със смазка, а може и коланът с инструментите да си остане на кръста ти.
  • „Много обичам татуировки“ – Жените по принцип си падат повече по шарките върху тялото. Да, и на теб ти е интересно да прочетеш надписа на кръста ѝ, но за нея е по-забавно, когато разглежда големия ангел на гърба ти или ръкава с препратки към миналото. Има едно поверие, че „татуираните хора никога не са скучни в леглото. Ако сексът не става, поне имаш какво да четеш.“
  • „Харесвам плешивата му глава“ – Един от най-големите страхове на хората е от оплешивяването. За жените си е кошмар, докато мъжете просто изпитват сериозни притеснения, когато кубето започне да им лъска. Странно или не, за голяма част от жените не е проблем, когато мъжът до тях няма кой знае колко косми по главата.
  • „Пак е прекалил с одеколона“ – Чувал ли си, че жените се възбуждат на подсъзнателно ниво от миризмата на мъжка пот? Не ме разбирай сега погрешно! Никога не си лягай при някоя мацка, миришейки на стадо лисици. Просто не прекалявай с тоалетните принадлежности. В банята е нормално просто да си удариш един сапун, да измиеш косата си с шампоан, а когато се избръснеш гледай да не потапяш лицето си в казана с отварата. Две-три капки са достатъчни, за да се дезинфектираш, тъй като това е основната цел на автършейва.
  • „Ще ми се да го заскубя“ – Забелязал ли си как, когато се целувате, тя прокарва пръсти през косата ти? В леглото прави същото най-вероятно, но прекалено често се въздържа, за да не те заскубе, макар и да ѝ се иска. Не говорим за късане на косми от главата ти, а просто да те хване със свит юмрук и леко да те дръпне назад в израз на страст. Ти правиш същото, когато е държиш за опашката.
  • „Пак не си е изрязал ноктите“ – Не само жените трябва да полагат грижи за ноктите си. Не си мисли сега, че трябва да ги пилиш постоянно или да си слагаш лак. Просто е добре да не си като орел. Повече от милиметър на ръцете и два на краката е прекалено, да знаеш. Лично аз как процедирам – веднъж седмично премахвам остриетата от ръцете и веднъж месечно на краката. Причината е, че все пак на краката растат с по-бавни темпове на дължина. Но нека да е веднъж на 3 седмици, ако изпитваш колебания.
  • „Пак е забравил да го обръсне“ – Няма човек на света, който да изпитва удоволствие от косми в устата. Аз дори го смятам за най-гнусното нещо, въпреки че се смятам за човек, който трудно изпитва погнуса от каквото и да било. Удряй му по една контра веднъж-дваж в седмицата, че едва ли ѝ е приятно да я гъделичкат срамните ти къдрици по носа.