Ралица Петрова: Аз демонстрирам женствеността си, чрез танц

Така, както ми е тръгнало, можете скоро да ми казвате малкия Хю Хефнър. Тук от известно време се срещам и си говоря с толкова много и красиви жени, че направо нямам думи, с които да ви опиша, колкото много са ми пораснали ушите. Гледам много да не се възгордявам, че, когато се прибера никоя от тях не ми топли кревата, а само ме посреща заголеният задник на съквартиранта, който търси нещо в долното чекмедже. Тогава бързо слизам от облака в небето и се приземявам малко кораво на земята.

И когато се приземя идва време за работа. А работата ми е да ви запозная с поредната секс-бомба или да кажа бомбичка, защото Ралица Петрова е едно толкова малко и сладко момиченце, че на човек му иде да си го сложи на ръце и да си го носи навсякъде, като аксесоар. Да, но тя не е аксесоар. Тя е една амбициозна, макар и срамежлива жена, която изпълва всяко едно помещение, в което се появи, със своя чар.

Срещаме се с Рали в един от столичните молове, не за друго, ами за да се изфукам малко с нея. Потърсихме някое тихо кафене с удобни кресла, но не попадаме точно на такова. За тихо, беше тихо, но за удобните кресла е спорен моментът. Настанихме се първоначално в един ъгъл, но бързо ѝ предложих да се преместим, защото нещата, които щях да я питам, не бяха за невинните детски ушички, които стояха буквално на метър от нас.

Сексът е ПО-СКОРО интимно изживяване за двама души.

Започнах я! И то направо за най-якото в нея. Какво ли, питаш? Циците, братле! Сигурно знаеш, че тя се класира в четворката на най-яките бюстове на Playboy тази година, та исках да ми каже дали природните ѝ дадености са повод за гордост и се оказва, че е точно така. „Много се зарадвах, когато видях, че съм на четвърто място, а пред мен са само жени, които много харесвам, като Бориса Тютюнджиева, например.“

След това я запитах, защо, като е толкова красива и надарена, не се занимава с пеене, а тя ми отвърна, че просто не може да пее, но пък за сметка на това може да танцува. И го прави доста добре, ако питате мен. Оказва се, че се поклаща в ритъма на музиката още от второ отделение в детската градина, за да може сега да е част от балет „Fame“ и еротичното шоу „VOLT“. Ако ти се ще сам да се убедиш в качествата ѝ на подиума, ще те посъветвам да ги потърсиш във facebook, където има много снимки и видеа с нейно участие.

Преди време смятах, че момичетата, които танцуват по разните заведения, го правят само заради парите, но след познанството ми с Рали, а и с няколко други момичета от бранша, разбрах, че повечето го правят по-скоро за удоволствие. „Искам да покажа на хората, че танцьорката не е, както повечето си мислят, някаква там, където се чекне и съблича, а, че чрез танца може да се демонстрира истинска женственост.“

Бързо след разговорите за работа, преминаваме към разговорите за секс, защото знам, че и ти си един малък перверзник, който иска да прочете някоя еротична история. Няма да те разочаровам, защото при г-ца Петрова усетих едно колебание, когато я запитах за неща, като секс с друга жена или тройка и от двата типа – с двама мъже или с още една жена. Устните ѝ казваха: „Не бих“, но езикът на тялото ѝ казваше: „Нека срещнем подходящите хора, пък тогава ще решим.“ Аз реших да си направя изводите и да си я представя в сцени, които не бива да бъдат описвани в редовете на този материал. Но май сгреших, защото взе да ми става толкова сексуално, че за миг забравих, че съм професионалист и трябва да се държа като такъв.

Променям насоката, засрамен от мръснишкото си подсъзнание и искам да разбера как я приема светът през нейните собствени очи. Изучава финанси в момента в Свищов и реших да разбера, дали в сексисткото ни общество не среща проблеми и спънки, когато се опитва да се покаже, като нещо повече от чифт млечни жлези. Оказва се, че удрям в десетката. „В момента се броя с наложените ми етикети и мисля, че успявам да ги преборя. Трудно е, но мисля, че я печеля тази битка.“

(в шеговит контекст): Здравейте! Аз съм Ралица Петрова – бъдещият министър на финансите. Благодаря!

Идва ред и на любимия ми въпрос към жените и той е: „Има ли разлика между красивата и сексапилната жена?“ Според събеседничката ми се оказва, че съществена разлика няма, а по-скоро паралелът се поставя от това дали е умна или не. „Оценявам себе си, като сексапилна жена, а дали съм красива, трябва да е въпрос към околните. Старая се да поумнявам с всеки изминал ден, за да имам нужното самочувствие и да демонстрирам споменатите две качества.“

Към края на разговора ни идва време да си направя изводите за красавицата, с която съм в момента. Че е секси и красива, е повече от очевидно. Фактът, че знае от къде е тръгнала и накъде върви, е красноречив за разликата между нея и кифлите, които прекарват живота си пред огледалото и предната камера на телефоните си. Ралица Петрова е едно малко и сладко момиченце, с което е удоволствие човек да прекара два часа от деня си. Набирайки последните букви в разказа си, се замислям, че до сега никога не съм се прибирал вкъщи с чувството, че даден мой събеседник в професията,  ще ми липсва. За толкова кратко, а успява да ми направи такова добро впечатление. Дано това да важи и за теб!

Снимки: Личен архив