Ето кои пристигнаха в НДК

Малко преди 9:00 часа днес част от екипа на Димитър Бербатов, в лицето на Стилиян Петров, Мартин Петров, Георги Градев и Борис Станков, пристигна пред НДК и се насочи към входа на сградата. Минути по-късно се появи и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, който в неформален разговор заяви пред наш репортер, че днес конгрес няма да има.

Екипът на Sportal.bg предаде, че автомобили от цялата страна са започнали да спират пред НДК, но не е ясно дали защото очакват конгрес, или заради обявената футболна конференция.

Сектор “Г”, които заявиха, че ще се появят в подкрепа на Бербатов, все още не са пристигнали. Има и изключително силни полицейско присъствие.

Както знаете, днес трябваше да се проведе конгреса на БФС, който обаче бе отложен на първи март от централата, тъй като има няколко дела от опозицията срещу вписването на Борислав Михайлов след последния конгрес на 12 октомври миналата година. Димитър Бербатов и екипа му обаче са сигурни, че в зала №3 на НДК ще има конгрес, който ще бъде спечелен от голмайстор №1 на България.

TagsНДК