Най-яките свалки от страна на жени

Господа, ето че дойде време да разберем, че и жените си имали свои любими фрази за свалка с мъж. Не сме само ние активната страна, а и как да сме, когато в света ни цари матриархат.

Колежките от Cosmopolitan са седнали, да поклюкарстват с други жени и ето, че са събрали една доста интересна група от готини свалки, с които мъжът им е вързал.

  1. „Веднъж попитах един – „Вечеря преди десерта?“, и стана! Вечеряхме преди десерта.

    Бриджет на 23.
  2. „Любимата ми фраза, когато бях свободна, е, като се приближа към мъж и го попитам – „Истината или риска?“ Така веднага разбирах дали е забавен тип, който ще се включи в играта или ще се смути. Така бях смела, но и готина. И все пак при всички положения се завързваше интересен разговор.“Лин на 29.
  3. „Веднъж казах на един, че ще се прибера с него у дома, ако успее да ми изреди всички членове на Backstreet Boys. Каза ми ги.“Лидиа на 24.
  4. „Написах едно съобщение на едно момче, с което се запознах на парти пререди известно време. Исках да съм, колкото се може по-забавна, но тъй като съм доста странна в такива моменти, написах: „Чел ли си Доктор Сю? Заради зелените яйца и изродщини!“ Той ми отвърна със смеещи се емотикони и в последствие излизахме няколко месеца. Понякога, ако си странната си личност, може да се отплати.“Аманда на 23.
  5. „Падна ми се един много готин сервитьор и преди да си тръгна написах на касовата бележка – „Сладък си. Харесвам те. Пиши ми.“ Проработи! Той ми се обади, щом му свърши смяната и след това излизахме няколко години.“Йована на 22.
  6. „Познаваме ли се отнякъде?“Малет на 23.
  7. „Имаше един тип, който постоянно искаше да ме води на по чаша вино, когато разбра, че много си падам по питието. Постоянно го отблъсквах, защото все смятах, че не е мой тип, поне докато не завършихме. Един ден се засякохме случайно на едно събиране в старото ни училище и вече не мислех така. Оказа се, че между нас има някаква странна връзка. Два дни по-късно му написах съобщение – „Какво ще кажеш за срещата на по вино?“ Сега той ми казва, че това го е върнало години назад и не е можел да повярва на съобщението. Вече сме заедно през последните 2 години.“Шанън на 24.
  8. „Защо не танцуваш?“Мариа-Тенеша на 23.
  9. „Понякога ги питам дали името им не е Джон и после им казвам: „Оле! Съжалявам! Помислих, че сте един мой бивш съученик.“ После се заговаряхме и накрая обикновено приключваше с целувка или две.“Софи на 22.
  10. „Дължиш ми разходка из някоя галерия и сега съм тук, за да си я изискам.“Кейт на 23.
  11. „Гледах втренчено веднъж в един тип, приближих се после към него и му казах: „Харесвам ризата ти. Кара цветът на очите ти да изпъква.“ Веднага след това ме покани на среща.“ Аделайн на 21.
  12. „Колко тежи една полярна мечка? Достатъчно, че да разчупи леда.“ – глуповато е, но винаги работи.“Аманда на 24.
  13. „Тялото ти е около 65% вода, а аз съм жадна.“Ками на 22.
  14. „С приятелката ми обикаляме из Европа много често и когато се снимаме даваме на някои готин пич фотоапарата. Винаги се заговаряме след това.“Дана на 22.
  15. „Срещнах се с един мъж, който ми написа – „Харесваш ли ме?“, а аз му отговорих – „Може би.“ Три години по-късно се оженихме.“Лорийн на 32.
  16. „Задавам случайни въпроси на мъжете. Например: „Ако си осъден на смърт, какво би избрал – мобилно приложение, обяд, десерт или питие?“ Успешно използвах и „Искаш ли да дойдеш, за да ти покажа плюшеното си мече в естествени размери?“ Това има 100% успеваемост.“Рейчъл на 24.
  17. „Питам – „Харесвам ризата ти! Гаджето ти ли я избра?“ Така проверявам дали си имат приятелка.“Ясмин на 27.