HONOR представи смарт часовника Watch GS 3 и безжичните аудио слушалки Earbuds 3 Pro

HONOR представи смарт часовника HONOR Watch GS 3, който е вдъхновен от традиционните механични часовници. Излъчвайки елегантен и стилен дизайн с използването на качествени материали като неръждаема стомана – клас 316L, часовникът е проектиран да се носи удобно през целия ден, с тегло само 44 грама и размери 10,5 мм.

 

Любопитно: Най-интересните функции в смартфоните HONOR Magic4 и Magic4 Pro

 

 

HONOR Watch GS 3 идва с нов осем-канален сензорен модул PPG (фотоплетизмография), който открива прецизни оптични сигнали. Заедно с изкуствения интелект за мониторинг на пулс, който комбинира множество алгоритми за премахване на шума по време на тренировка, HONOR Watch GS 3 значително подобрява точността на функцията за наблюдение на сърдечната честота, позволявайки на потребителите да наблюдават по-добре здравето си.

 

 

Поддържайки над 100 режима на тренировка, HONOR Watch GS 3 също така предоставя възможности за прецизно проследяване на маршрут и се възползва от вградения L1/L5 двучестотен GNSS (глобална навигационна сателитна система) при бягане, колоездене или туризъм на открито. Часовникът HONOR GS 3 ще се предлага в три цвята: полунощно черно (Midnight Black), океанско синьо (Ocean Blue) и класическо златно (Classic Gold).

HONOR обяви пускането на изцяло новите слушалки HONOR Earbuds 3 Pro. Истинските безжични стерео (TWS) слушалки са оборудвани с дизайн с двоен драйвер, който включва динамичен драйвер с диаметър 11 мм и пиезоелектричен керамичен високоговорител с висока разделителна способност, осигуряващ пълни, деликатни звукови детайли и силен бас.

 

 

На първо място в индустрията, иновативната способност за измерване на телесната температура на HONOR Earbuds 3 Pro създава нови възможности за потребителите да следят отблизо здравето си.

 

 

Чрез намаляване на околните звуци на различни нива, слушалките HONOR Earbuds 3 Pro осигуряват превъзходно качество на звука и изпълнение на разговори с напълно развита адаптивна технология , която активно заглушава шума (Adaptive ANC), както и  подобрена свързаност, позволявайки на потребителите да се наслаждават на потапяща музика и задълбочен звук по време на игри или при конферентни разговори.