Жена с механична ръка става звезда в модната индустрия

Моделът Ребека Марине, ни вдъхновява не само с красотата си, но и с волята която е изградила. Когато е била малка е искала да стане модел, но тъй като имала „недъг“ никъде не я искали. Липсата на една ръка смачква мечтата на Ребека, и след като завършва училище започва обикновена работа на пълен работен ден. Животът й се променя, когато получава, механична протеза.

След като слага протезата, се вдъхновява и решава пак да опита с модата. През февруари 2015 година Ню Йорк Фешън публикуват снимките й като модел. От там тръгва кариерата й.

„Да бъдеш модел с „недостатък“, както го наричат повечето от агенциите е много трудно. Агенциите дори не поглеждаха мой снимки, просто виждаха, че нямам ръка и ме отпращаха. Не разбирам, тези стандарти и критерии. Хората сме уникални, трябва да се радваме на своята уникалност и да се харесваме такива, каквито сме. Никой не може да ни каже, че сме недъгави, никой, няма да право да ни обяснява, че сме грозни. Всеки човек е красив и уникален, и трябва да се гордее със себе си.“

През септември 2015 година, Ребека прави още една модна сесия.

Ето и част от галерията.