Геймърският таблет Lenovo Legion Y700 ще има 8.8″ дисплей със 120Hz опресняване, Snapdragon 870 процесор 12GB RAM

var md = new MobileDetect(window.navigator.userAgent); if(md.mobile()) { document.write (''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } else { document.write (''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }
8″ дисплей със 120Hz опресняване, Snapdragon 870 процесор 12GB RAM" data-essbisHoverContainer="">

Lenovo подготвят премиерата на няколко нови устройства насочени към любителите на игрите. Предстоящите модели ще попаднат в няколко продуктови категории и ще се продават с бранда Legion. Вече знаем, че компанията работи над монитор с 240Hz дисплей, смартфон с името Legion Y90, както и таблет за геймъри, който се казва Legion Y700.

Китайският производител ще опита да привлече вниманието на потребителите с компактно устройство, което има 8.8″ тъчскрийн дисплей. По този начин ще се улесни работата с една ръка, както и пренасянето на Legion Y700. В интернет изтекоха данни, разкриващи част от техническите спецификации на геймърския таблет, съобщава GizmoChina.

Освен информацията бяха публикувани и снимки, разкриващи как ще изглежда устройството.

 

 

Първата важна характеристика на Y700 ще бъде 8.8-инчовият дисплей, който ще възпроизвежда съдържание с 2K резолюция. Честотата за опресняване на кадрите е 120Hz, като е предвидена и поддръжка на Dolby Vision и HDR10 видео. По този начин Lenovo ще гарантират максимално качество на игрите и мултимедията.

Вградената батерия ще бъде със заряд от 6550mAh и ще осигури до шест часа продължително време за забавление преди да се наложи зареждане. Система за 45W ще ускорява този процес, като е предвиден още x-axis линеен мотор за хаптична връзка и USB 3.1 Gen 2.

Oфициалната премиера на таблета ще е на 2022 Saver Ecology Spring New Product Launch Event, което ще се проведе на 28 февруари.