Honor ще представят смартфоните Маgic 4 на 28 февруари

Honor подготвят премиерата на нова серия смартфони, която ще видим само след броени дни. Китайският производител ще демонстрира подобренията на Magic4 серията на MWC 2022. Мобилният конгрес ще се проведе в Барселона между 28 януари и 3 март. Още в първият ден на събитието ще видим смартфоните от дългоочакваната серия на Honor.

Техническите спецификации на Magic4 остават обвити в мистерия, но се очаква да предложат отново впечатляващи дизайн, камери и мощни батерии, както другите представители на този бранд. Високата производителност ще бъде приоритет, тъй като устройствата ще имат Snapdragon 8 Gen 1 процесори. Тази информация вече бе потвърдена от Honor.

 

 

Възможностите за мобилна фотография ще са предимство на новите смартфони, тъй като ще видим съчетание от две 50-мегапикселови камери в задната част. Поддръжката на 5G технологията също ще бъде неизменна част от новата серия. Технологиите за бързо зареждане същи набират голяма популярност и вероятно ще подобряват работата на Honor Magic 4.

Oстава да разберем какви ще са разликите между Мagic4, Magic4 Pro и Magic4 Pro , както и цената на европейския пазар.

 

TagsHonor