Защо понякога не бива да правиш секс с нея

Едва ли си си задавал подобни въпроси, когато работата е опечена, но повярвай, приятелю, че има моменти, в които просто трябва да оставиш възможността да отлети в името на бъдещето.

  1. Ако търсиш дългосрочна връзка, тогава не прави секс с нея още на първата-втората среща – Ако се стигне до обмяна на телесни течности преди още да сте си запомнили добре имената, тогава и на двама ви е ясно, че планът е едно бързо чукане и лека нощ. Ако откриваш в жената насреща потенциал, че може и да стане нещо повече, тогава не скачай в леглото ѝ рано-рано. Сексуалното въздържание ще накара и двама ви да го желаете още по-силно, а в хода на срещите ви ще имате шанс да се опознаете и като личности.

  2. Отбягвай мъжеядките – Да, те са перфектните секс партньори, защото няма емоции, няма разговори на сутринта, няма планове за бъдещето. Всичко е тук и сега с тях. Но лошото е, че мъжеядката е брутален плейбой с вагина между краката. Тя е в състояние да изсмуче насладата ти от човешките взаимоотношения, защото винаги ще се отнася с теб като с вещ, която влиза в употреба само при нужда. Тогава разбираш, както им е на кухненските уреди, които използваш, само когато родителите ти дойдат на гости.
  3. Ако не искаш да разбиеш нечие семейство, най-добре поразпитай малко жената за живота ѝ – Срещаш я сама в нощен клуб с грим направен набързо пред малкото огледало от чантата ѝ. Виждаш, че не обръща внимание на музиката и околните, а се е съсредоточила в питието си. Открива ти се идеална възможност, за да помогнеш на жена, изпаднала в кофти положение. Но питал ли си се, защо е тъжна и уязвима в момента? Причините могат да са милион и всяка от тях би те превърнала в не много добър човек, ако се възползваш. Да, ще изпуснеш един як секс с непозната, но понякога е по-добре да помогнеш емоционално на отсрещния. Това ще те превърне в едно малко по-добро човешко същество.
  4. Противно на всеобщото мислене, мъжете не сме винаги готови за секс – Вярва им се или не на жените, има прекалено много мъже наоколо, които търсят близост и духовен контакт с човек от отсрещния пол. Сексът може да развали всичко, ако е пришпорен. И ние имаме нужда от една-две мили думи, както и признаци на обвързаност. Може и да не ти се вярва, но е яко да си обвързан. Е, в повечето случаи.
  5. Не си наясно с целите си – Сексът не винаги е отговорът. Седни предварително и направи своя избор – искаш да развратничиш още няколко години или е време да се установиш? Каквото и да е решението ти, основавай се на него, защото в лутането може и да изпуснеш жената на живота си, просто защото си я изритал от леглото още вечерта, а не си я оставил да преспи и да ѝ направиш закуска в леглото.