Какви въпроси най-често си задаваме мъжете за секса

Не само жените имат въпросителни относно секса. И мъжете ни интересува как да ви доставим по-силен оргазъм и дали дадена жена ни харесва или не. Ето и част от най-интересните въпроси, които се питаме ежедневно, мили дами, за да ви е хубаво и на вас, но най-вече на нас.

  • Защо не мога да я докарам до оргазъм? – Повярвайте, едва ли има мъж на света, който да не иска да гледа как под него мацката се ливри и изпъва вратни жили в екстаз.

    Това е най-голямото признание, което един мъж може да получи за усилията си. Естествено, че мразим да симулират, но пък е по-добре, отколкото да стоят и да гледат тъпо.
  • Защо не сме толкова страстни, колкото в началото? – Това е въпрос, който и двете страни си задават и то прекалено често. Лошото е, че повечето само се питат, но не правят нищо по въпроса. Единственото решение да експериментирате и да пробвате нови неща, които не е задължително да са с нови хора. Нормално е да си омръзнете, ако знаете само мисионерската поза. Затова отворете някоя книга или най-добре страниците на TheMainline, за да почерпите малко мъдрост от фонтана на знанието и сексуалните съвети.
  • Как да я накарам да желае повече секс? – Труден въпрос, за който се изисква експериментиране. Жените най-често се възбуждат от приятни изненади. Знам, че нямаш пари постоянно да я засипваш с обеци, пръстени, гривни и прочие, но ще ти коства прекалено малко, ако си по-спонтанен в решенията. Обади ѝ се, за да ѝ кажеш, че си запазил маса в готин ресторант или ѝ изпрати два билета за театър в офиса. Може и просто понякога да я изненадаш с някоя забавна секс играчка. Важното е да мислиш повече върху това как да подобриш сексуалния ви опит.
  • Как да я убедя, че искам малко по-щури неща? – Ето тук пък има един много прост отговор – питай! Освен, ако някой от двама ви не е медиум, няма как да знае какво обича и какво не другия, ако не си говорите на тази тема. Искаш да те шляпа по дупето, докато си я възседнал? Ами, помоли я. И тя иска да изпитваш удоволствие от секса, колкото и да не ти се вярва. Ако пък вземе на всичко да ти отказва, тогава е време да преосмислиш връзката ви.
  • Как да издържам по-дълго? – Тренировки и игри на ума, приятелю. Чувал си сигурно, че оргазмът се контролира от мозъка, а не от пениса ти. Мисли по време, а не след като си я опръскал на втория тласък по корема. Ангажираното съзнание помага за удължаването на сексуалния акт. Само не прекалявай с мислите, че в един момент ще усетиш как просто коремът ти я пляска по дупето, докато маркучът се вее безгрижно в облаците.
  • Как да я накарам да прави анален секс? – Въпрос с повишена трудност, който си го задава почти всеки. Дупето си е едно сакрално място и за двата пола. Вярва ти се или не, жените рядко искат да ги чукаш във всяко тяхно отверстие. Те си имат своето първоначално предназначение и за да я склониш, се трябва стратегия и постоянство. Да знаеш, че аргументът: „На Жоро жена му му дава.“ няма да ти спечели точки.
  • Как да я убедя, да направим тройка? – Още един много сложен въпрос. Има жени, които при никакви обстоятелства не биха се съгласили, но има и такива, които имат нужда от малко думи, за да склонят и да пробват поне веднъж. Само имай в предвид, че, ако искаш да правите тройка с още една жена, трябва да си готов на желание от нейна страна за тройка с още един мъж. Ако тази идея не ти допада, тогава по-добре не искай първия вариант.
  • Прекалено малък ли ми е пенисът? – Вечният въпрос. Е, поне за по-голямата част от мъжете по света. Има една малка група, която не се притеснява от размера на пениса си, но всички останали гледаме със завист на онези, изпитващи проблеми с намирането на бельо. Момчета, знайте, че все пак жените много рядко се оплакват от размера, стига да знаете как да се възползвате от даденостите си. Само не се доверявайте на разните там уреди и хапчета, които „100% прибавяли по 8 сантиметра към члена“. Най-много да си навредите с тях.