Камерите на OnePlus 10 Pro обещават по-богати цветове, повече професионални настройки и 150-градусови снимки

OnePlus продължават активно да разкриват нови детайли за предстоящият си флагман. Припомняме ви, че компанията ще реализира премиерата на OnePlus 10 Pro на събитие в Китай, което ще се проведе на 11 януари. Едва ли ще се наложи да чакаме твърде дълго преди да бъде представен смартфона и за европейския пазар.

Устройството ще задълбочи партньорството с шведския бранд Hasselblad и ще представлява втората генерация премиум смартфони на OnePlus с технологиите на компанията.

Това ще гарантира впечатляващи възможности за мобилна фотография. Последният тийзър на OnePlus хвърля малко повече светлина върху възможностите на камерите, които да очакваме.

Компанията е уверена, че OnePlus 10 Pro ще може да заснема много по-наситени и реалистични цветове Обновен е Pro Mode режима, който ще има повече професионални настройки при запис на изображения и видео.

 

 

Смартфонът също така ще поддържа опция за съхранение на съдържание в RAW формата, както и опция да променяте видео настройките, докато записвате. В задната част ще бъде позиционирана камера със 150-градусов зрителен ъгъл от ново поколение. Този сензор ще позволи да се улавят повече обекти в кадъра и ще допринесе за още по-креативни снимки и клипове, съобщава CNet.

Потребителите ще могат да превключват и към стандартният 140-градусов зрителен ъгъл на снимане от смартфона. OnePlus 10 Pro ще е оборудван с 48МР 50МР 8-мегапикселови камери в задната част, но също с 32-мегапикселов модул за селфита и видео разговори отпред. Софтуерни настройки и поддръжка на 10-битови цветове ще допринасят допълнително за по-високото качество на кадрите.

Видео режимът на снимане същи е подобрен с опция за промяна на ISO и Shutter Speed докато записвате видео,