Как фитнесът може да ви помогне за по-високи резултати в леглото

Спортът е тясно свързан с качествения секс. Каквито и оправдания да си си измислил, че нямало нужда да се вясваш в залата, да ги забравиш. Вземай се в ръце, ако искаш да изневериш на прякора си – Едноминутко.

  1. Фитнесът ще ти даде повече въздух – Ако след 3-4 тласъка започнеш да се измаряш, нещата не са добре, освен, ако името ти не е Делян Пеевски.

    Тогава ще можеш да компенсираш с пачка в джоба и да ти казват – Мечо.
  2. Схващат ти се краката при определени пози – Това се дължи на прекомерно натоварване, на което краката ти не са свикнали. 20-30 минути на пътеката ще повишат тонуса ти в тази зона, за да ще скачаш като ужилен, докато си я яхнал кучешката.
  3. В легнало положение чувстваш дискомфорт в гърба – Най-вероятно, защото си изкривил гръбнака си от големите паласки. Любовните дръжки никога не са били на мода и е време да се отървеш от тях, ако искаш да правиш повече джиджи-биджи.
  4. Чувстваш скованост в ставите – Пак това се дължи на прекалено оределите ти спортни занимания. Костната ти система е един прост механизъм, който иска да се експлоатира правилно, за да може да работи качествено при нужда.
  5. Иска ти се да пробваш различни пози, но нямаш сила, за да я издържиш повече от една минута във въздуха – Проблемът е изцяло в теб в повечето случаи. Няма да те виня, ако девойката носи дънки, които се побирате двама като теб, но няма оправдание, ако има стегната фигура.
  6. Не можеш да го вдигнеш – Кошмар! Старият войн отказва да се отзове на повиквателна, още повече, че повиквателната е вече мокра и на сантиметри от него. Решението е в смяна на хранителния режим. Най-вероятно имаш проблеми с артериите и затова полагаш неистови усилия, за да го вдигнеш.