Какво да правим, ако сме ѝ написали нещо тъпо и не можем да го изтрием?

Хмм… Ето ви една тема, по която си заслужава да помислим много добре, тъй като в днешно време това е един от най-големите проблеми. И двата пола често правим грешката да пишем неподходящи глупости в социалните мрежи на хора, които харесваме, а в крайна сметка това ни коства всичко. Аз съм един виден глупак в това отношение и просто не знам колко пъти съм изстрелвал последния си куршум точно по този начин. На теория съм си взел поука, но на практика съм си същият тъп мъж.

Това не пречи да споделя мъдростта си с останалите тъпи мъже по света, които, дай Боже, се поучат от моите грешки.

  • Не се паникьосвай – Паниката е лош съветник в такива момента, защото от една глупост, на която все още не ти е отговорила, следва втора, трета и така до безкрай. Поеми дълбоко въздух и изчакай отговора ѝ. Едва след това може да се паникьосаш, ако ти каже, че си тъпак. Но спокойно, ще я преживееш след ден-два, докато не дойде ред на следващата в списъка.
  • Извини се, дори да мислиш, че не е кой знае какво – Жените винаги са прави, това 100% трябва да го знаеш. Тяхната терца винаги е по-голяма от твоето 50. Точно по тази причина, ако тя реагира остро на безобиден твой текст, просто се извини и ѝ кажи, че щом я обижда, няма повече да ѝ го пишеш. В най-лошия случай ще ти се разсърди за малко, а в най-добрия ще приеме извинението и ще продължите начисто.
  • Никога не прекалявай с обясненията – Жените мразят да им се обясняват, но самите те обичат да го правят. Това е в природата им. Ти пиши не повече от 3-4 реда, защото в противен случай след няколко такива ще я отегчиш и ще започне да ти отговаря през половин час, само за да поддържа някаква форма на разговор. Теб това ще те изнерви, но не бива да се поддаваш, тъй като ще се изпуснеш да кажеш нещо неподходящо.
  • Смени бързо темата – Знаеш как вълшебната думичка „но“ обезсмисля всичко казано преди нея, нали? Веднага след кофти съобщението, стартирай с „но“ и е прекалено възможно тя да не се ядоса толкова много и да разбере, че все пак може и да не си имал в предвид точно това, което всъщност си имал предвид.
  • Никога не търси публично прошката ѝ – Никога! Никога! Никога! Това е грешка, за която при всички положения ще съжаляваш. Това, което става в личния ви чат, трябва да остане в личния ви чат. Надраскаш ли ѝ стената със съобщения от ти: „Защо спря да ми пишеш? Какво казах толкова? Къде се изгуби?“ ще си навлечеш целия гняв, на който е способна. Едно, че няма да ти върже никога, друго, че си си изпросил публично унижение пред своите и нейните приятели.