Кой сега е номер едно? Биби и Слави пак са №1!

Родният бодибилдинг изглежда никога не е бил в по-добро състояние. Българите Биляна Йотовска и Слави Горанчовски спечелиха поредните си титли в своите категории, като за последната седмица те буквално завладяха Щатите.

Йотовска се похвали със златото в категория „Bikini Novice B Class“, както и с бронза от „Bikini Open D Class“. Родната атлетка сподели в социалните мрежи, че е изключително горда от успеха в американското си турне, защото е подобрила значително представянето си по отношение на позирането.

Знаем, че именно там се печелят състезание от този тип, защото може и да сте с уникална физика, но, ако не знаете как да я покажете пред журито, тогава няма как да получи признание за труда си.

Слави Горанчовски пък изненада всички, като се пребори за титлата във „Fort Lauderdale Cup“. Момчето от Бяла Слатина, което се превърна в голям мъж, вече категорично може да се твърди, че е един от най-добрите родни атлети. Той бе в един екип с дамата от по-горе, за да могат да се поздравят с най-значимите си титли в целите им кариери до момента.

Поздравления за родните атлети и нека това е само началото на две обещаващи кариери!

Коментари