Да живее увисналият и стар известен пенис

„Курвалъкът е заболяване на очите“ – позволявам да ме цитирате в следващия си разговор на тема секс с приятели и приятелки. Причината за едно подобно твърдение е, че срещам вече прекалено много старци, които милеят до такава степен за младините си, че единственият начин да се доберат до тях е като използват очите и езика си. Но не и по онзи начин, за който първо се сещате, поне за езика.

Една колежка онзи ден си седяла с приятелки в кафенето на журналистическия в СУ и си говорела на типичните женски теми, когато мъжете не са наоколо и изведнъж един господин на видима възраст над 80 я заговаря.

Знаете как бързо се разкрива биографията в такива момента и моментално разбираме, че човекът е на 82, бил е български шоумен от миналото и има мераци към 20-годишната ми колежка. „Искам да ти направя три деца!“ – казал пенсионираната знаменитост, чието име няма да споменавам, но някои от вас може и да знаят.

Това ме накара да се замисля, защото съм виждал и други старци, които имат мераци към млади жени, но малко са онези, които си позволяват гласно да заявят намеренията си. Най-често се забелязва по погледите им, че не гледат на жените, като на свои възможни деца и внуци, а като на феята, която ще им върне ерекцията и ще ги накара отново да се чувстват като войници пред уволнение.

Типажът на споменатия по-горе е малко по-различен. Фактът, че някога е бил някой сред обществото му дава самочувствието, че заради самото му име всяка би предпочела компанията му. Всяка би боготворяла увисналия му и стар известен пенис. Лошото е, че не става все пак въпрос за човек с възможностите на Берлускони, с който поне би си заслужавало една девойка да пожертва 2-3 години от живота си, за да се добере до банковите му сметки. А този дядо предлага „голяма пенсия“. Пенсия, представяте ли си?!

Ставайки слушател на подобни истории, няма как да не се замисля – всички ли някога ще сме такива дърти перверзници? Ако е така, какъв бихме предпочели да сме – невзрачният дядо, който гледа и мечтае, или нахаканият пенсионер със славно минало? Нека всеки сам направи своя избор, когато му дойде времето. А до тогава – на многая лета, дърти мръсници такива!