Ревю на смартфона Motorola Moto G60

Вижте още видео ревюто: Със смартфона Motorola Moto G60 получавате изненадващо много за малко пари

Ще започнем с разопаковане на кутията и преглед на това, което Motorola са оставили в не, освен самия смартфон. Това са книжки с подробни инструкции и друга документация, игла за отваряне на вградения в корпуса Dual SIM слот, USB Type-C кабел за зареждане и пренос на данни както и бързо 20W зарядно.

 

 

Екстра която определяме като голям плюс е наличието на прозрачен силиконов кейс върху смартфона. Така още с изваждане на устройството от кутията му, то е защитено от надраскване.

Сега обаче ще свалим кейса, за да видим Moto G60 е пълния му блясък.

А той наистина е бляскав. Корпусът на смартфона буквално блести. Материалът е специален преливащ поликарбон с градиентна текстура. Ние тестваме Dynamic Gray цветовата разновидност, като е налична още Frosted Champagne. И двете са еднакво ефектни и запомнящи се. Биха допаднали както на мъже, така и на дами. Корпусът на Motorola Moto G60 е с водоотблъскваща защита, която ви дава спокойствие, че ако провеждате разговори докато вали или залеете смартфона с вода, той няма да се повреди.

 

 

Въпреки големият си цели 6.8″ дисплей, Moto G60 е с компактни размери, които сап остигнати чрез намалена рамка около всяка от страните около екрана. Точните цифри с 169.6мм на 75.9мм, с дебелина на продила от 9.8мм. Теглото пък е 225гр, което също не е никак много за такива размери и батерия със сериозен заряд. Да, тук в аванс ще ви издадем, че Moto G60 има на разположение батерия с цели 6000mAh заряд.

Още щом, хващаме за първи път този смартфон разбираме, че той ни харесва. Сглобката на отделните елементи е достатъчно качествена и при опити за кривене и огъване, корпуса на Moto G60 не поддава. Разглеждайки периферията на устройството ни прави впечатление, че по нея има два отделни микрофона, като единият е шумопотискащ.

 

 

Глас, който записахме с него в шумна среда, ще чуете във видеото над тази статия. Така ще ви чуват и събеседниците ви по време на разговори при подобни шумни условия. Смартфонът има един високоговорител в долната част на корпуса си. Въпреки това звукът който генерира той е доста силен и сравнително чист. Ето един саунд тест от който да добиете реална представа за това. Ако искате да слушате музика със слушалки, Motorola са ви дали тази възможност, като са добавили 3.5мм аудио жак.

 

 

Вече споменахме, че Motorola Moto G60 е с достъпна цена, но каква точно тя е всъщност в България – само 400 лева. Какво още получават потребителите в замяна на тази сума, предстои да разберете във втората част на това видео ревю.

 

 

В нея ще споделим с вас впечатления изградени на база тестове на дисплея, хардуера, софтуера и батерията на устройството. В отделно видео ревю пък ще споделим с вас тестови снимки и видео, които направихме с камерите на Moto G60.