Samsung представиха дънки със специални джобове за Galaxy Z Flip 3

Гъвкавите смартфони ще продължат да бъдат основен приоритет за Samsung. Компанията планира да доминира в дългосрочен план тази пазарна ниша. Премиерата на Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 e последното доказателство за сериозните амбиции на Samsung. Новите модели предлагат още по-елегантен дизайн и хардуерни подобрения, които се очаква да провокират интереса на още повече потребители към серията.

Samsung Galaxy Z Flip 3 е най-достъпният смартфон с гъвкав дисплей, който може да откриете на пазара. Базовата версия на устройството е налична в Европа за €999. Новият модел има 120Hz Dynamic AMOLED дисплей и работи с по-мощния Qualcomm Snapdragon 888 процесор.

Компанията ще продължи да подобрява Galaxy Z Flip с всяко следващо поколение и да инвестира сериозни средства за маркетинг.Oт Samsung сега отправиха интересно предложение към собствениците на Galaxy Z Flip 3 и хората, които проявяват интерес към устройството, съобщава SamMobile.

 

Компанията си е партнирала с представители на модния бранд Dr Denim в дизайна на чифт дънки, които включват специални джобове за поставяне на Galaxy Z Flip 3. Tова е полезно решение, тъй като гъвкавия смартфон има компактен форм фактор,  позволяващ да се сгъва навътре. Традиционният Clamshell дизайн бе популярен преди години, но сега Samsung му вдъхват нов живот за Galaxy Z Flip 3.

Уникалните дънки предлагат джоб с необходимите размери да побере устройството, който е разположен малко над коляното. По този начин за потребителите ще бъде максимално удобно да се пресегнат и извадят Galaxy Z Flip 3, когато е необходимо.

Цената на Z Flip Pocket Denim е $1499, но освен чифт дънки включва и самия Galaxy Z Flip 3.

 

Oще от Digital: Samsung планират да продадат 7 млн. гъвкави смартфона през 2021г.