Zoom искат да сложат край на физическите бизнес срещи

Дистанционната работа от домовете и виртуалните стаи за обучение промениха навиците на милиони потребители в контекста на пандемията. Технологичните иновации позволяват да бъдем винаги в контакт с колегите и най-важните хора, независимо от физически ограничения. Zoom е приложение, което придоби впечатляващ популярност, особено сред бизнес средите, показвайки, че дори дистанционния офис може да ни направи достатъчно креативни.

Приложението за видеоконференция има своята лоялна база от потребители, които споделят ценностите на Zoom по цял свят и определено се превърна в пример за подражание на някои от своите конкуренти.

Постоянните ъпдейти на разработчиците са важен елемент от поддръжката на Zoom, тъй като гарантират достъп до нови функции и актуалните пачове за сигурност.

Груповите видео разговори са най-атрактивната функция на приложението, което предлага и уникални функционалности, с които превъзхожда заглавия като Google Meet и Microsoft Teams. Факт е, че има много причини да предпочитате общуване със Zoom.

 

 

Aктивните усилия на Zoom да бъдат по-атрактивни включват и интеграцията на платформа за онлайн събития, която има много преимущества пред физическите бизнес срещи. Според официалните данни повече от 33 000 корпоративни потребители вече разчитат на приложението за ежедневната комуникация. Разработчиците са доволни от прогреса на тази ключова функционалност и предлагат още повече възможности с новия ъпдейт.

Благодарение на актуализацията потребителите вече могат да създават дигитални събития, които включат множество онлайн сесии в няколко поредни дни. По този начин Zoom ще разшири своя богат набор от функционалности, като предложи интерактивно изживяване за големи групи от хора, което по-безопасно от традиционните срещи на бизнеса.

Aтрактивни опции като Conference Lobby, Session Chat и Attendee Itinerary поддържат аудиторията ангажирана и провокират максимална креативност. Новият ъпдейт предоставя опция за провеждане на онлайн събития с продължителност до пет дни при поддръжка на 13 последователни видео сесии.

 

TagsZoom