След Apple и Google, Samsung насрочва ново събитие Galaxy Unpacked 2 за 20 октомври

Втората половина на октомври се очертава да бъде доста интензивна в технологичната индустрия. Само за няколко дни ще се проведат големи събития на Google и Apple. Двете компании няма да са единствените, които ще привличат вниманието на потребителите, тъй като Samsung също имат интересни планове.

Корейският производител потвърди, че  възнамерява да проведе Galaxy Unpacked Part 2 събитие на 20 октомври, съобщава AndroidCommunity.

Това е само ден след премиерата на Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro, както и два дни по-късно от очакваната дата, на която ще видим нови устройства на Apple.

В интернет бе публикувано и кратко тийзър видео, което обаче не разкрива много за това какво да очакваме по време на събитието.

 

 

Няма да е изненадващо, ако компанията разкрие повече детайли за Samsung One UI 4.0 интерфейса. Ъпдейтите към него се очакват с интерес от потребителите, тъй като освен нови функции ще предложи и оптимизациите на Android 12. Разноцветните символи на поканата могат да са индикация, че ще бъдат представени нови нюанси на гъвкавите смартфони на Samsung.

 

TagsApple