Какво да ядеш, за да си по-издръжлив в леглото

Първо – кой не иска да прави секс, колкото се може по-дълго? И второ – кой не иска да яде? И накрая трето – кой не иска да спортува, докато си лежи прясно нахранен? Ако и на трите си отговорил с „никой“, значи трябва да продължиш да четеш.

  • Плодове и зеленчуци – Вегетарианските храни, преди да станат такива, са си били просто храни, с които човек е преживявал в продължение на хиляди години, докато не се е научил да яде месо и все пак е продължил да си ги добавя в менюто. Ако искаш да не ти е тежко, когато мацката се опитва да пази баланс върху корема ти, тогава най-добре наблегни на сладките плодове и зеленчуци. Освен всичко, ще подобриш вкуса на семенната си течност, благодарение на което няма да ти е трудно, да я помолиш за някое от изпълненията, които гледаш след 00:00.

  • Ядки – Ядките са едно много силно оръжие, когато се бориш със затлъстяването, тъй като техните мазнини са в пъти по-безвредни от онези в сланината, която си пържеше миналото лято. Само запомни, че е важно да са сурови или в най-добрия случай сушени. Изпечеш ли ги, отнемаш половината от полезните им качества.
  • Тиквено семе – Остави слънчогледа в миналото и се ориентирай повече към тиквеното семе. То е богато на много полезни съставки, най-важната от които е витамин Е, който е пръв помощник на артериите. Сигурно знаеш, че няма как да държиш по 2 часа в кревата, ако си със задръстени кръвоносни съдове. На петата минута и си окапал.
  • Зехтин – Е, скъпичък е в сравнение с олиото, но по-добре да даваш пари за храна, отколкото за лекарства, нали? Ако до сега си гълтал литри олио в разни салати и манджи, рязкото преминаване към зехтина, ще ти окаже пряко влияние върху целия начин на живот. Дори цветът на кожата ти ще се промени от по-доброто кръвооросяване.
  • Пшеничени кълнове – Ще кажеш, че пшеницата е въглехидрат и ще си прав. Разликата е в това, че говорим за кълнове. Развитото зърно притежава всички онези съставки, от които се плашиш, когато искаш да влизаш във форма, докато при кълновете те са минимален процент. Сиреч – набавяш си всички полезни вещества и свеждаш вредните до минимум.
  • Миди – 100% си чувал, че мидите са естествен афродизиак. Хората от древността до днешни времена продължават да ги ядат, за да подобрят вечерните си занимания с половинката. Богатото съдържание на цинк е това, което допринася директно върху репродуктивната ти способност. Лошото при мидите е, че бързо се развалят и именно за това са толкова чести случаите на стомашно разстройство след тяхна консумация. Ако ще залагаш на тях, най-добре не си купувай такива от замразената витрина в магазина.