Какво ни действа антивъзбуждащо

Жените може и да не им се вярва, но и ние имаме определени неща, които ни действат крайно отрицателно на либидото. Може и по-често да сме готови за секс, но в определени ситуации ни е до всичко друго, но не и до него. Причината най-често се крие в жената насреща.

  1. Не се опитвайте да ни промените – Ако не ни харесвате такива, каквито сме, тогава защо изобщо си губим взаимно времето? Едно е да даваш съвети и напътствия, но съвсем друго е да ме караш да съм някой, който не съм.

  2. Скука в леглото – В „Кама сутра“ има 64 пози, а ти искаш да го правим само кучешката и мисионерската… до кога?! Бива един, два, три, сто пъти, ама дори това започва да писва. Малко разнообразие няма да навреди на никого, даже напротив.
  3. Пияна жена – Едно е да е леко подпийнала, но съвсем друго е, ако ти се налага да я влачиш до леглото. Само малцина са извратеняците, които биха искали да ч*кат труп. То за това си има и дума – „некрофилия“. Е, не си умряла наистина. Разликата е само, че дишаш и не изстиваш прогресивно, ама и това не е много сигурно.
  4. Критика – Никой не обича да го критикуват. Жените започвате да ни се сърдите, ако го правим, но когато си сменим ролите, мислите, че може. Да, ама не! Един-два пъти кажи, че нещо не е наред, за да се поправи, но на всяка крачка да казваш: „Как може да правиш така?!“ не е добре!
  5. Ниска хигиена – Не мога да си представя, че може да има хора, които да се възбуждат от нечистоплътни тела. Косми под мишниците, миризливи гениталии, спластена коса, немити зъби… не искам дори да продължавам, защото ми се повдига, само като се сетя.
  6. Драма – Понякога може и да има положителен ефект, но вечно да мрънкаш за всичко в живота си…