Къде да я водиш на първа среща

Жените на днешно време са станали безкрайно цинични и си мислят, че са видели и опитали всичко, така че много трудно можеш да ги впечатлиш. Най-добре изобщо не ги случай коя какво иска, защото най-често няма нищо общо с истинските им желания. Както чух веднъж някъде – „хората не знаят какво искат, докато не им го дадеш“. Жените със сигурност могат да минат за хора, така че ето ти мисъл, върху която да поразсъждаваш.

Междувременно ще ти хвърля няколко съвета за това къде да я поканиш на първа среща, че да има по-голям шанс, да я изненадаш.

  • На кану каяк – Лятото мина, но сезонът на канутата си е целогодишен. Ако мислиш, че мацката е екстремна личност, която си пада по адреналина и водните преживявания, тогава е една доста добра идея, ако я заведеш, да покарате лодка. Естествено, гледай да не е на най-опасното място наоколо, за да няма шанс да се удави преди още да си я целунал дори.
  • На готварско обучение – В България все още не са чак толкова популярни, но съвсем скоро ще станат новият хит в риалити предаванията. Но до тогава явно има време, та най-добре се разрови в нета и виж къде ще можеш да се запишеш за курс по готварство и я заведи първия път с теб. Поговорката гласи, че „любовта на мъжа минава през стомаха“, но същото важи и за жените. Напоследък все по-често чувам, че дамите си търсят мъже, които могат да готвят.
  • На дегустация на алкохол – Вино, бира, уиски, водка… все става. Само е хубаво да разбереш по какъв алкохол си пада. На пазара има толкова много марки, които се борят за мястото си под слънцето, че няма да е много трудно да видиш къде и кога ще има дегустация на различни напитки. Ако имаш късмет, може накрая да е позамаяна и да иска да ти благодари за прекрасното прекарване, като ти позволи да я изпратиш до вкъщи и да я целунеш за лека нощ.
  • На голф – Голфът е игра, която мнозина мислят, че е привилегия на богатите. Тя най-вероятно мисли същото и ще остане доста изненадана, когато я заведеш, да поиграете аристократичната игра. И двамата по всяка вероятност ще сте зле, но е хубаво поне на теория да си доста по-подготвен от нея, за да ѝ показваш как се държи стика и каква е техниката. Гледал си разни блудкави романтични комедии, предполагам, така че бързо ще се сетиш какво е нужно да направиш, за да я усетиш в прегръдките си, уж помагайки ѝ, да уцели пета дупка.
  • На кънки„Зимата иде!“ е казал Дж.Р.Р. Мартин. А със зимата става време и за ледените пързалки по парковете. Да не говорим, че има и молове, в които целогодишно си ги поддържат. На пързалката ще имаш шанс да я спасиш един-два пъти от падане по дупе, а дори да се стигне до там, ще получиш възможност да я изтупаш от скрежта. Хитър начин, да видиш дали дънките лъжат.
  • На увеселителен парк – В България нещо се позагубиха напоследък. Появяват се само по разни събори на местни празници. Хубавото е, че по родните ширини винаги някъде има такъв празник. Попитай баба ти къде ще е следващият и заведи момичето на захарен памук и стрелба по мишени с награда. Ако имаш късмет, ще ѝ спечелиш някоя глупава плюшена играчка, на която тя много ще се зарадва. Е, ще дадеш 20лв за опити, докато вълненото пате струва не повече от 5 в магазина и все пак стойността му ще стане сантиментална.
  • На поход – Едно от най-популярните неща сред младежите на днешно време са походите. Това е една хубава тенденция, която и аз много харесвам. След един-два разговора с момичето най-вероятно си разбрал дали обича природата. Няма по-добър начин да ѝ се полюбува човек, освен прекарване на време сред нея. Факт е, че времето застудя, но все още, ако сте добре екипирани, ще можете да погледнете на света от високо. Видиш ли щастливата ѝ усмивка, когато сте на върха на планината, значи си няколко точки напред.
  • На закуска или обяд – Вечерите са клише, но хубаво клише. И все пак е хубаво да започнеш по-лежерно, като я изведеш на закуска или лек обяд. Там в по-небрежен стил ще можете да си поговорите половин-един час в почивката от работа. Идете някъде, където предлагат вкусна, но здравословна храна, тъй като фигурата ѝ едва ли е постигната с нагъване на пържени филии.
  • На музей – Дори най-големите лаици на света обичат да разглеждат музейни експонати. Жените особено си падат по естетиката и точно за това ще я впечатлиш, ако отскочите до някоя галерия. Хубаво е само да си напишеш добре домашното и да изкоментираш адекватно част от творбите, защото тя е жадна за нови неща. Факт е, че и сама може да си намери цялата нужна информация, но е в пъти по-добре, ако ти ѝ я дадеш.
  • На раздумка – През уикенда най-вероятно и двамата почивате. Един ден ще прежалиш ранното дерби по телевизията, за да се разходите из улиците на поизпразнения град. Хубаво е да избегнеш стереотипните въпроси за личния живот и на двама ви, като поклюкарствате малко за околните. Жените обичат любопитните истории за хората, пък дори и да не са чак толкова голяма истина. Все пак неслучайно се нарича „клюка“.

Коментари