Аpple ще представят аудио слушалките AirPods 3 заедно с iPhone 13 през септември

Втората половина на календарната година традиционно е свързана с доста динамични събития и рекордни продажби за Apple. Имаме всички основания да смятаме, че 2021г. няма да бъде изключение, особено в контекста на iPhone 13. Премиерата на дългоочакваните смартфони от новата серия отново ще бъде през есента.

За разлика от предходната година, когато представянето се забави с няколко седмици заради пандемията от коронавирус този път няма да има забавяния. Анализаторите очакват голямото събитие, на което ще видим iPhone 13 да е в средата на септември, а продажбите да стартират през последните дни на същия месец.

Tехнологичният гигант също така планира да представи нови версии на AirPods и AirPods Pro 2 преди края на 2021г. Най-вероятно моделите ще дебютират на пазара като AirPods 3 и AirPods Pro 2. 

 

 

Според непотвърдена информация актуализираната версия на базовите слушалки AirPods ще използва дизайнерски елементи от AirPods Pro. Компанията е активирала своята мащабна верига от доставчици, като някои производители вече извършват поръчки на компоненти за AirPods 3, информира BGR.

Сред имената на доставчиците, които създават компоненти за аудио слушалките попадат Semco, LG Innotek, Kinsus, Unimicron, Zhen Ding, AT&S и Nan Ya. Вече знаем, че Apple ще реализира премиерата на Аpple Watch Series 7 през септември, като новата версия на AirPods ще е достъпна приблизително по същото време.

Предстоящият модел няма да предлага опция за активно шумопотискане, както AirPods Pro, което ще е предпоставка за по-достъпна цена.

 

TagsАpple