Аpple ще представят MacBook Air с нов дизайн до края на 2021г.

Apple искат да зарадват потребителите с прмиерата на обновена версия на MacBook Air. Новият модел ще има различен дизайн от сегашното поколение на лаптопите от серията. Популярният блогър Джон Просър твърди, че компанията ще взаимства дизайнерски линии от последната генерация на iMac.

Aктуализираната версия на MacBook Air ще може да се купи в разнообразие от цветове, по подобие на 24-инчовия Mac, който видяхме през 2020г.

Нюансите ще бъдат сходни с тези, които Apple избраха за десктоп версията на Mac компютрите през миналата година, съобщава DigitalTrends.

Хардуерни подобрения ще допълват елегантния дизайн на устройстватата. Очакванията са MacBook Air (2021) да бъде оборудван с Apple M2 процесора. Архитектурата ще има същия брой на ядрата, но ще консумира по-малко енергия и вероятно ще работи на по-висока работна честота. Все пак потребителите ще могат да се възползват от по-висока производителност заради повечето графични ядра.

 

 

Предстоящата версия ще разполага с по-малък тракпад, в сравнение с настоящия модел и ще има два USB Type-C конектора от двете страни на корпуса. Възможно е Apple да използват MagSafe конектора, за да гарантират още по-високи скорости на зареждане. Друга сходна характеристика между новия MacBook Air и 24-инчовия Mac от миналата година са белите рамки  около екрана.

Ултратънките размери ще продължат да бъдат отличителна характеристика на лаптопите от ново поколение и бранда MacBook. Премиерата ще е преди края на годината, като най-вероятно обновения MacBook Air ще може да се купи от потребителите през последното тримесечие на 2021г.

 

TagsАpple