Най-добрите секс пози според зодиака ти

Господа, време е да се впуснем малко в женския свят, ако искаме да имаме по-голям успех с девойките. Знаете, че до скоро хороскопа бе една тема изцяло табу за мъжете, но напоследък се опитваме да я вкараме и в мъжкото ежедневие. Именно по тази причина смятам, че е време да нагазим още по-надълбоко, за да видим кои секс пози най-добре биха ни подхождали, според времето, в което сме родени или по-точно – зодиакалният ни знак.

  • Скорпион – Позата си е кръстена на зодията.

    Нарича се Страничното проникване на скорпиона. Най-лесно се прави, когато сте заедно във ваната, а тя пред вас, като е наведена надолу или се е хванала отстрани. Важно е дупето ѝ да гледа към теб, за да може ти да се изтласкваш към нея в синхрон с водите от ваната.
  • Козирог – Тук е малко по-сложно за описване. Ти си на колене, а тя е в поза ембрион по гръб пред теб с дупе върху бедрата ти. Цялата работа се пада на нея, което предвижда, че е голяма гимнастичка в леглото. За да извършвате акта, ще се налага тя да свива коленете към главата си, докато краката ѝ са изпънати върху раменете ти.
  • Водолей – За водолеите позата е доста интересна. Тя е с гръб към теб в леглото, а ти си ѝ разтворил краката с колене, така че да можеш да я хванеш за прасците. Можеш да си нежен или груб, в зависимост от предпочитанията ви, като тук ще имаш пълен контрол върху движението.
  • Риби – Позата се казва Рибешка любов. Нещо като мисионерската, само дето тя е със увити крака около теб, за да ти даде шанс да проникнеш по-надълбоко.
  • Овен – Кучешката, ама с адски много възглавници, за да ѝ е удобно в случай, че иска да поеме контрола или да те остави да я обгрижваш.
  • Телец – Пак подобно на мисионерската, но с краката ѝ върху раменете ти. Хубаво е да я щадиш, защото за нея не е най-удобната поза на света, но пък можело да ѝ е доста приятно, тъй като ще можеш да се възползваш от пълния размер на ветропоказателя между краката ти. Малко приглушена светлина и ароматни свещи биха допринесли много.
  • Близнаци – Полагаш я по корем и я караш да разтвори много леко бъзките на дупето си, за да ти даде шанс да влезеш. После тя трябва да стисне, до колкото е възможно. Така усещането и за двамата става уникално, като всичко е под твой контрол.
  • Рак – Със замах разчиствате масата от ненужните прибори върху нея. Качвате мацката на масата и докато я целувате ѝ разхвърляте дрехите на всички посоки. Прониквайки в нея може да я побутнете, за да легне по гръб и да ѝ качите краката върху раменете си. Така масата за хранене никога няма да е същата.
  • Лъв – Сядаш на стол, ама гледай да е здрав. Казваш ѝ да те яхва и да те язди, докато не стигне до хоризонта. Гледай само девойката да стига земята с краката си, че, ако е много нисичка, може да ѝ е невъзможна тази поза.
  • Дева – Позата тук е близка до кучешката, само че я придърпваш към себе си, така че едва да стига земята с пръстите си. Така ще можеш да ѝ покажеш животинската си страна, а тя ще може да преоткрие себе си.
  • Везни – Остави я да те обязди, като ѝ помагаш по всевъзможен начин. Подложи коленете си, за да може тя да се държи, докато се изпъва в екстаз назад. Няма да ти се разсърди, ако я изненадаш и с ядливо бельо.
  • Стрелец – Нещо като при раците, но ти си я положил на леглото, за да е малко по-изискано. Никога не забравяй да галиш прасците, бедрата, ханша и клитора ѝ, защото така ще я накараш да те иска още повече и повече