Честит рожден ден, Index Info!

Братя, дойде времето да отпразнуваме рождения ден на баща ни, а именно на медийната ни група Index Info! Да ни е жив и здрав и все така да продължава да стои плътно зад нас, защото без него нямаше да ни има.

Всички сайтове от редколегията ни се включихме в празненството, за да уважим създателите си, а това сме както следва – Politikata.net, Jenata-vchas.net, Vchas

.net
, Lifebg.net, Ludsport.net, Sportove.net, Lekuvai.bg, Kupuva-prodava.com, Topimot.com, Building.bg и Learn.bg.

Всички ние се бяхме събрали на 24 септември в най-готиното заведение в София – Bedroom Premium Club, за да хапнем, да пийнем и да се позабавляваме, като освен целия ни екип, присъстваха и част от най-красивите жени в България, а именно Маги Джанаварова, която ни поздрави с няколко готини парчета от сцената, Ваня Пенева – Мис България 2011, Куини-Алис Николова – прословутата красавица, омаяла Благой Георгиев и Ели Кучкова – Playmate 2013. Те, заедно с колежките ни от по-женствените сайтове, както и другите гостенки, придадоха нужния сексапил на купона, благодарение на който мъжете се прибрахме в края на вечерта със схванати ченета.

За настроението на цялата ни компания се грижеха Dj Gorro, танцьорите от Зумба фитнесЕмануела Алварез, Полина Бакърджиева, Надежда Антова, Димитрина Алексиадис и Христос Цампурас, както и красивата водеща на шоу-програмата – Ева Кикерезова.

Всички заедно се постарахме да превърнем нормалната четвъртък вечер в нещо уникално, а най-специално се почувстваха и печелившите от томболата с награди, която бе организирана от Index Info. Трима щастливци получиха валчери за реклама в цялата ни медийна група на обща стойност 18 000 лева. Те бяха наградени лично от един от хората, които стоят зад грандиозния проект – Мирослав Кацаров. Искаме специално да му благодарим за мотивиращата реч, която изнесе пред всички присъстващи!

Препоръчвам ви сега да разгледате част от снимките на купона, защото сигурен съм ще ни завидите доста, но не се притеснявайте! Догодина ще ни има пак и с удоволствие ще ви очакваме, ама да знаете, че ще си чакаме и подаръците!