Кои са най-вървежните порно звезди

Класации, колкото щеш на тази тема. Всички до една са субективни, от мен да знаеш. Точно по тази причина ти пускам и една своя субективна класация на най-яките труженички на любовта от любимия ти жанр в киното.

  • Аугуст Амес – Носителката за порно Оскар за Най-добра млада звезда от 2015.

    Високата цицорана има всичко нужно, за да е истинска звезда в бранша. Гърдите ѝ са епични, дупето ѝ е сочно, краката ѝ са дълги, а усмивката ѝ винаги изглежда, като секс. Лекото прехапване на езичето кара мъжете да полудяват от страст, а, когато я видят да работи, започват да придобиват нови измерения за своите фантазии.
  • Аса Акира – Азиатката се е качила на гребена на вълната и в последните 2 години няма ни най-малко намерение да слиза. Феновете на по-екзотичната красота са прекалено много, за да позволят тя да остане в сянка. Преди на почит бе Кацуни, но от известно време тя се е оттеглила от бранша, за да направи място за своята достойна наследница, която разполага с потенциал сериозно да я задмине по популярност.
  • Ава Адамс – MILF! Ава Адамс е смятана за новата кралица с прозвището, като за последните няколко години направи достатъчно филми, че да запълни доста страници от биографията си. Дребничка и сладичка, но в същото време със строг и мъдър поглед. Това гарнирано с колосални гърди е комбинация, на която всеки пубер би изхабил няколко пакета със салфетки.
  • Абела Андерсън – Тя е едно от откритията сред аматьорите, които достигна до самите върхове в порното. Първоначално бе хареса от продуцентите, когато случайно попадна в Буса на любовта. След това все по-често започна да получава покани за различни участия, докато вече не се сдоби със собствен сайт, едно от най-посещаваните cam-шоута и фенска маса, която задръства харддисковете си с нейни снимки и видеа.
  • Мадисън Айви – Не са един и двама онези, които смятат, че тя притежава най-якото тяло в бизнеса. Дали са прави или не, не ме интересува много, но със сигурност тя е една от най-красивите и сексапилни жени, които са стъпвали на снимачната площадка в индустрията. Острите ѝ черти на лицето придават един строг вид, с които привлича всички онези, които искат да бъдат доминирани, а гърдите и сладкото малко дупе са способни да предизвикат не една и две войни.
  • Рейчъл Стар – Многократна носителка на титлата за Най-секси дупе. Рейчъл Стар не може да се похвали с най-красивото лице, но магиите, които твори с другия си край, са достойни за завист. Тя си спечели любовта на абсолютно всички, когато по-рано тази година засне и първата си анална сцена. Това бе нещо, за което, всеки който я е гледал, си е мечтал.
  • Райли Стийл – Русокосото Барби е класика в жанра. Висока, слаба, с големи бомби, малко дупе, дълга руса коса и поглед, влияещ на либидото по-добре от Виагра. С ръка на сърцето си признавам, че тя ми е любимката измежду всички, защото просто не мога да открия нещо, за което да кажа, че не ми харесва.