Запознайте се с най-развратната жена на света

Колегите от Maxim са открили една жена, която имала рядко медицинско състояние, което я карало да мисли за секс 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

Проблемът продължил цели 10 години. Психиатри я диагностицирали с психологично конвулсивно разстройство, където човек придобива неконтролируема мания към обект, субект или действие.

Дамата, която се представя навсякъде с псевдонима Роуз Бретешър, пише книга, в която описва какво е било състоянието ѝ и как се е излекувала.

Там тя казва, че е виждала секс в абсолютно всичко, което се изправи насреща ѝ. Види ли някой да пие нещо от сламка, си представя как прави орална любов. Планинските склонове ѝ приличат на гениталии. Дори веднъж имала честта да се запознае с Джейк Гиленхоу на някаква фотосесия и си представила как лицето му се размазва и придобива формата на вагина.

На пръв прочит може да ви се струва яко нещо такова, но, ако животът ви е изцяло свързан със секса, тогава нещата не са чак толкова розови.

Хубавото е, че все пак тя открива светлина в тунела. Предотвратява един опит за самоубийство, след като решава да се откаже от университета. Помощ тя открива на едно място, където не сме и подозирали, че може да се крие – порното.

Редица психолози достигат до извода, че, ако влезе от друга перспектива в свят, в който всичко е секс, тогава тя ще остави съзнанието си в него и ще може да продължи нормалния си живот. Както и прави.