Как да се грижим правилно за „малкия палавник“

Пичове, разбирам ви много добре, когато стане въпрос за проблеми в интимната област. Точно по тази причина съм решен да ви ударя едно рамо, къде от опит, къде от теория. Всеки мъж трябва да е запознат много добре с възможностите си и да съумява да се грижи за най-скъпоценния си орган. Ето ви няколко съвета, които биха били от полза за мнозина.

  1. Юнакът не иска да стане – Ако преди това си изгълтал бутилка концентрат в бара и след това по някаква случайност ти е вързала сервитьорката, тогава, приятелю, имаш само едно решение – стимуланти. В случай, че искаш да избягваш химиите, тогава е време да поемеш малко по-голям контрол върху жаждата, която гасиш с промишлени количества водка. Алкохолът има въздействие на депресант и ако си прекалил с дозите, той може да попречи на нормалното функциониране на пикалото.
  2. Пистолетът не иска да стреля – Тук, друже, вече говорим за психологически проблем. Пренесъл си стреса и напрежението от ежедневието си в интимния живот. Въпреки тях си успял да вдигнеш самолета, но така и не достигаш до щастливия край. Съветът ми е да си изградиш една психологическа бариера, която да се активира веднага щом прекосиш прага на дома си. Заслужаваш го най-малкото от себеуважение.
  3. Едноминутко – Едва ли може да има по-гаден прякор, измислен от жена за мъж. Ако те наричат с разни подобни синоними, значи е време да предприемеш мерки. Пак оставяме медикаментите настрана, за да се опитаме да си помогнем сами. Избери си някаква любима, но напълно асексуална тема, да речем шах. Когато усетиш, че сюблимният момент наближава, а хронометъра все още не е направил един оборот, тогава веднага превключи на вълна шах-мат. Представи си, че играеш и ти се налага да измислиш гениален ход, с който да спечелиш. Гарантираш си известно време, преди да започнеш да сееш плодородие.
  4. Жезълът е изкривен – Не си мисли, че имаш кой знае какъв проблем, защото не е така. Изкривените шлангове много често допадат на мацките повече, отколкото геометрично правилните паламарки. С кривото желязо можеш да достигнеш до места, до които понякога и самата тя не е подозирала, че има. Само гледай да усетиш правилната поза според момичето. Защото на една ще ѝ хареса едно, а на друга друго.
  5. Имаш странни сърбежи – Ако щеш ми се обиждай, но е време да идеш в банята и да се сапунисаш, защото със сърбежа най-вероятно идва и странна миризма. Ако все пак водата не помага, опитай да му направиш войнишка подстрижка, тъй като има риск да си хванал срамни буби, но пък може и просто къдриците ти да те гъделичкат.
  6. Постоянно е унил – Не бързай със заключенията, тъй като не винаги мекият салам е признак за венерическа болест. Възможно е просто емоционалното ти състояние да пречи на нормалното функциониране на терминатора. Опитай се да се развеселиш. Излез с приятели, гледай някоя стара глуповата комедия, изиграя някоя игра на компютъра, ама гледай да е лесна. Аз лично съм пробвал да си вдигна духа с компютърна игра, но на няколко пъти се оказах от губещата страна и освен, че пострада либидото ми, трябваше да си купувам нови клавиатура и мишка.
  7. Открил си му подутина – Ето и един наистина сериозен проблем. Много важно е следното – дали те боли, дали се мести и дали има неестествен размер. При всеки от горните случаи веднага си запази час при лекаря, за да те прегледа, че дори не искам да ти споменавам рисковете. Но има и по-нормална страна. Ако подутината е мека, безболезнена или се влияе от ерекцията ти, тогава спокойно. Просто мускулите в капитан Америка са претърпели леко смущение и имаш нужда от ден-два почивка от youporn, за да си дойде всичко на мястото.