Тренировката на Джеймс Дийн

Новият принц на порното – Джеймс Дийн, крие нещо, в което жените по цял свят са влюбени. Едни смятат, че е заради пениса му, други, че е заради отношението, а трети заради съвсем други неща. И все пак най-важното нещо си остава физиката. Не е супер-атлет, но и не е някакъв отпуснат чичо.

Вижте какво е споделил по тази тема пред колегите от GQ Magazine.

Как по дяволите си толкова слаб и строен?

В допълнение на природните си дадености поддържам и диета. Ежедневно се съобразявам с това какво и колко ям. Когато ми дойде храната в ресторант, първо омитам зеленчуците. После идва ред на протеините. Ако и след първите две все още съм гладен, си поръчвам и нещо въглехидратно. Живея нисковъглехидратен живот, но гледам и да си угаждам понякога.

Значи е въпрос на самосъзнание за това, което ядеш? Оставяш пастата за накрая, само в случай че си все още гладен?

Винаги съм бил фен на зеленчуците и плодовете. Ако ще похапвам нещо, то ще е сирене или ябълка. Това се отразява добре на физиката и здравето ми. Възползвам се и от така наречения „еврейски стомах“. Идва с религията. Това означава, че постоянно имам проблеми с него. Отидете на някое събиране на евреи и ще чувате постоянно: „Ох, стомахът ми.“ Всеки ще реди най-различни видове болести. Всички имат по нещо. По тази причина ми се налага да ям храни с ниски нива на натрии в тях, защото той дразни стомаха ми.

Всичкият този секс, който правиш, би трябвало да е сериозно кардио, нали?

Лекарят ми ми е казал, че сексът не се брои за кардио или някаква друга тренировка. След това веднъж дойде на една от моите сцени и ми каза: „При теб явно става.“ В света на киното хората не осъзнават, че не правиш просто секс. Сексът пред камера може да е между 20 минути и 4 часа. Зависи от продукцията и типа сцена. Освен това не е и стандартен секс от типа „нека накараме телата си да се чувстват добре.“ Той е физически активен с цел шоу. Представете си, че сте мотоциклетист, който кара по един начин, когато се прибира към вкъщи, но, когато отидете на работа, а там трябва да сте каскадьор в екшън-сцена, тогава стилът ви напълно се променя. Мисълта ми е, че, заради камерата, ми се налага да правя откачен демонстративен секс. Действа ми много физически изтощаващо. Получава се добра тренировка. Всичките пози и щури неща. Докторът даже ми измисли термин – медицински одобрена тренировка.

Имаш ли си треньор в залата? Спазваш ли някакъв определен режим, за да си във форма за работата си?

Всъщност дори не ходя на фитнес. Всичките ми физически усилия са на снимачната площадка.

Колко често работиш тогава?

Всеки ден! Всеки ден се появявам на сцената. Дневният ми график е следния: будя се към 5-6 сутринта и после сядам пред компютъра, за да свърша малко документална работа. По някое време стомахът ми започва да стърже. Не е непоносимо, а просто нормално усещане за глад. Хапвам малко плодове, после други плодове и накрая пак плодове. По някое време си вземам едно кисело мляко. Връщам се на компютъра, за да поработя още малко, докато не останат 45 минути до някоя среща, след което се паникьосвам, че имам само 45 минути до дадена среща. Тичам из къщата, като обезумял. Приличам на торнадо, което се опитва да се изкъпе, облече и да се приготви. В края съм се изстрелял през вратата.