Какво му е хубавото да излизаш със секси мамче

Всеки мъж в даден етап от живота си си е представял как съседката с двете деца чука на вратата, той отваря, тя моли за чаша брашно облечена само по халат, влизат вътре и се стига до всичко друго, но не и до брашното.

Интересно е да помислим малко, какво пък толкова ги прави привлекателни майките, като реално се води, че си имат мъж, водят със себе си сополанковци и разните там други неща свързани с живота на по-зрялата жена.

  • Никога няма да ти каже, че ѝ е време за деца – Просто, защото вече ги има, защо са ѝ още?! Можете да си се чукате, като зайци, без да влагате и капчица задни мисли по отношение на бъдещи планове и тям подобни глупости.
  • Опитът е на нейна страна – Мухабетът „Хвани кака, да те отрака“, вече може да се промени на „Хвани маме, да те опане“… Не стана толкова готино, колкото си мислех.

    Нищо, де! В леглото ще ти покаже неща, за които си чел само в TheMainline.
  • Тя не обича игричките – Обикновено осъзнават, че времето неумолимо лети и си взема всички версии. Точно по тази причина няма намерение да си играе с теб, а най-често бързо се стига до същината на въпроса. Хряс, прас, айде бегай!
  • Тя е начетена – Хубавото на по-възрастните жени е, че имат истории, докато малките е по-добре да им държиш устата пълна, за да не я отварят. Няма какво да се лъжем, че ще можеш да я лангъркаш 2-3 часа без да спрете. Даряваш я с най-посредствените 5 минути в живота ѝ, а след това може да я помолиш да ти разкаже за комунизма.
  • Тя е грижовна – Колкото и извратено да ви звучи, мъжете винаги търсим образа на майките си у останалите жени. Грижите, които маминка е полагала за нас, могат да се възродят и да придобият друг смисъл, когато ни обгрижва някоя напращяла млада чужда майка.
  • Надживяла е етапът с експериментите – Няма да иска от теб да си слагаш вибриращ пръстен или да си смените ролите с вибратор. Просто вече ги е пробвала тези неща и най-вероятно не са ѝ харесали. Най-вероятно…
  • Изразява класа – По-големите жени, търсещи и намиращи млади любовници, обикновено разполагат с достатъчно пари, за да си позволят да изглеждат по начина, по който искат. Все пак баща им отдавна им е спрял джобните, та дори тя понякога му праща пари.
  • Животът ѝ е далеч по-подреден от твоя – Жените започват сериозно да улягат, когато прехвърлят 30-те и вече имат деца. Всичко за тях е тръгнало в някаква посока и те си я следват кротко и спокойно. Може дори да ти помогне да вкараш и своите неща в ред.
  • Не е обсесивна – Жените след определена възраст вече имат свои истински приятелки и личен живот, който не е чак толкова тясно свързан с мъжете. Няма да ти се налага да я водиш навсякъде с теб, просто защото нямало какво да прави. Ще си легне, да почете книга, ще изгледа някой филм, а по някое време през нощта, когато се прибереш, ще те утеши подобаващо след загубата на любимия отбор.
  • Тя е независима – Край на безкрайните сметки по заведенията, край на скъпоценните подаръци, край на всички преекспонирани разходи! Или все пак, ако ги има, то ще е изцяло по твое желание и воля, без тя да го изисква от теб.