Десет начина да получите повече секс

1.Назовавайте името й

Това много възбужда една жена. Когато й назовеш името по време на секс, показваш, че вниманието ти е изцяло фокусирано върху нея. Не само физически, но и психически.

2.Оставете бакшиш

Така и така сте готов да похарчите пари за една добра вечер, постарайте се да ги похарчите по правилния начин. Оставянето на бакшиш, ще ви спечели много точки. Първо, ще покажете щедрост, и второ когато сервитьорът получи добър бакшиш, ще се отнесе към вас, учтиво и ще ви изпрати с усмивка. Това е много важно за една добра среща. Да тръгнете усмихнати след вечеря.

3.Използвайте ръцете си

При всеки възможен, деликатен шанс, я докосвайте. По ръката, по рамото, по кръста. Където ви се открие възможност, възползвайте се. Когато докосвате една жена, й показвате, че сте заинтересуван от нея, а жените обичат някой да мислисли за тях.

4.Класическият ход

Ако е студено, просто я наметнете с дреха си, и я целунете леко по бузата. Това е класически ход възникнал от романтичните филми. Ще я спечелите веднага.

5.Целувка по врата

Отметнете косата, колкото да й се открие врата и я целунете там. Една целувка по врата, може да накара една жена да се почувства страхотно.

6.Бъди джентълмен

Бъдете деликатни, винаги подхождайте с нежност, а ако една жена поиска нещо по-силно, чак тогава можете да си позволите да бъдете по-страстен.

7.Нежен шепот

Да шептите нежно в ухото на една жена, може да накара кожата й да настръхне. Когато й шептите, задавайте въпроси. Питайте я как предпочита да бъде докосвана. Описвайте тялото й с красиви думи.

8.Страст

След като сте я възбудили с нежни движения и сладки думи, давайте по мъжки. Бъдете по страстен, по-силен и по смел. Това ще й хареса много. Но не пренебрегвайте началните нежни ласки. За да стигнете до страстта, първо трябва да я възбудите.

9.Събудете я сутрин

Сутрин станете преди нея. Събудете я с целувки, тя ще го запомни и после ще си мисли за вас през целия ден.

10.Кажете нещо на закуска

Когато се събудите, кажете няколко думи. По този начин създавате първият контакт за деня. След това, денят ви ще върви по-добре.